Реклама

👀 Xbox не відмовляється від фізичних видань ігор та планує випускати ігри Activision Blizzard у Game Pass в день релізу — Філ Спенсер

Čytaty latynkoju
👀 Xbox не відмовляється від фізичних видань ігор та планує випускати ігри Activision Blizzard у Game Pass в день релізу — Філ Спенсер
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Xbox не відмовляється від фізичних видань ігор та планує випускати ігри Activision Blizzard у Game Pass в день релізу — Філ Спенсер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Що останнім часом любить робити Філ Спенсер так це говорити про плани Xbox на майбутнє. Цього разу голова ігрового підрозділу Microsoft дав інтерв’ю Стівену Тотіло, де відзначив чи відмовиться його компанія від фізичних видань ігор, а також поділився планами по Activision Blizzard у Game Pass.

На початку Спенсер розповів, що компанія буде слідувати за інтересами своїх споживачів, які наразі все більше купують цифрові копії ігор. Водночас він відзначив, що фізичні видання все ще є частиною майбутнього Xbox, хоче це й вимагає додаткових витрат для апаратного забезпечення.

Ігрові консолі самі по собі стали останнім споживчим електронним пристроєм, який має (дисковий) привід. І це справжня проблема, зважаючи на кількість виробників, які виробляють приводи, та вартість, пов'язану з ними. І коли ви думаєте про гвинтики, які ми збираємося вставити в консоль — а у вас менше постачальників і менше покупців — вартість приводу справді має вплив.

Прототип цифрової Xbox Series X зі злитих документів Microsoft восени

Наразі у Xbox у поточному поколінні консолей гравцям дають вибір між повністю цифровою консоллю та дорожчою з дисковим приводом. Можливо, у наступному поколінні компанія запропонує гібрид на кшталт PlayStation 5 Slim, яка має знімний дисковий привід.

Також у Спенсера запитали про те, коли можна очікувати на Call of Duty у Game Pass:

Ми плануємо, що повне портфоліо ігор від ZeniMax, Activision Blizzard та XGS — Xbox Game Studios — буде в Game Pass в перший же день (тобто будуть з’являтися у передплаті одночасно з релізом).

Нагадаємо, що наразі першою грою від ActiBlizz, яка з’явиться 28 березня у Game Pass стане Diablo IV. За словами Спенсера для інших ігор компанія все ще готується для їхнього запуску на сервісі, однак на це потрібен час.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...