Реклама

📉 Акції Nintendo впали після чуток про реліз Switch 2 на початку 2025 року

Čytaty latynkoju
📉 Акції Nintendo впали після чуток про реліз Switch 2 на початку 2025 року
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📉 Акції Nintendo впали після чуток про реліз Switch 2 на початку 2025 року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Раніше доволі неочікувано для багатьох прокотилася хвиля чуток про те, що Nintendo вирішила перенести випуск своєї нової консолі на 2025 рік.

Звісно, що окрім деякого розчарування шанувальників компанії, які зачекалися на Nintendo Switch 2 це також вплинуло й на саму компанію.

Як повідомляють у Bloomberg після новин про те, що нова консоль може вийти лише у першому кварталі 2025 року акції Nintendo впали на «цілих 8,8%».

Видання відзначає, що після того, як деяким партнерам Nintendo порекомендували не очікувати на нову консоль до березня 2025 року компанія зіткнулася з найбільшим падінням акцій з 2021 року.

Також Bloomberg передає слова одного з аналітиків, який відзначив, що для компанії подібна стратегія може бути доволі невдалою:

Цифри Nintendo за березень 2025 фінансового року можуть почати виглядати досить потворно, якщо ключове програмне забезпечення буде затримуватися в той самий час, коли поточне апаратне забезпечення так сильно застаріло.

Водночас поточний фінансовий стан справ у Nintendo не є поганим, однак раптове падіння акцій може свідчити про розчарування інвесторі та й гравців останніми новинами.

Нагадаємо, що дізнатися про все, що наразі відомо про nintendo Switch 2 ви можете за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...