Реклама

🙂 Nintendo Direct — де дивитися та що очікувати від Partner Showcase 21 лютого

Čytaty latynkoju
🙂 Nintendo Direct — де дивитися та що очікувати від Partner Showcase 21 лютого
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙂 Nintendo Direct — де дивитися та що очікувати від Partner Showcase 21 лютого
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нарешті після великої кількості чуток навколо своєї презентації Nintendo анонсувала свій захід Partner Showcase, який відбудеться 21 лютого.

Таким чином ми отримаємо традиційний лютневий Nintendo Direct, який цього разу сконцентрується на іграх для Nintendo Switch від сторонніх розробників. Особливої інтриги цьому додає нещодавній анонс від Xbox про вихід чотирьох своїх ексклюзивів на інших платформах.

Коли відбудеться Nintendo Direct Partner Showcase

Згідно з офіційним анонсом презентація відбудеться 21 лютого о 16:00. Очікується, що презентація не буде довгою та триватиме 25 хвилин. Трансляція має відбутися на офіційному YouTube-каналі Nintendo.

Однак наразі посилання на саму трансляцію немає і ймовірно відео з’явитися о 16:00.

Що очікувати від Nintendo Direct Partner Showcase

Загалом доволі важко передбачити, що нам можуть продемонструвати. Однак можна доволі сміливо припустити, що на нас очікує анонс виходу одного з ексклюзивів Xbox на Nintendo Switch:

  • Hi-Fi Rush
  • Sea of Thieves
  • Grounded
  • Pentiment

Окрім цього можна очікувати на анонс Shin Megami Tensei 5 Complete Edition, яка нещодавно отримала рейтинг у Південній Кореї для Nintendo Switch. Також можна очікувати й на анонси по франшизі Pokemon. Хоча вона отримає власну презентацію 27 лютого.

Можливо, ми також дізнаємося дату виходу Contra: Operation Galuga, Penny’s Big Breakaway, які поки що мають широке вікно релізу в рамках «2024 рік».

Звісно, що хтось хотів би дізнатися, чи подає признаки життя Hollow Knight: Silksong, однак очікувати щось по цій грі уже варто тоді одночасно й з анонсом порту Call of Duty від Xbox.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...