Реклама

👀 «Кожен екран — це Xbox», — президентка компанії на внутрішній зустрічі

Čytaty latynkoju
👀 «Кожен екран — це Xbox», — президентка компанії на внутрішній зустрічі
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 «Кожен екран — це Xbox», — президентка компанії на внутрішній зустрічі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Останні чутки стосовно потенційного майбутнього Xbox створили доволі багато припущень стосовно того, про що можуть уже сьогодні, 15 лютого, розповісти керівники компанії на офіційному подкасті.

Водночас відомо, що раніше Філ Спенсер та президентка Xbox, Сара Бонд, провели внутрішню зустріч із співробітниками компанії, де окреслили, які плани мають на майбутнє. Тоді мало що було відомо стосовно цієї події, однак у виданні Inverse зуміли дізнатися частину того про що була мова.

Згідно зі звітом видання в першу чергу голова Xbox, Філ Спенсер, запевнив співробітників, що компанія продовжить випускати нові консолі. Тобто у них немає планів перетворюватися у стороннього розробника для інших платформ.

Водночас Сара Бонд відзначила, що «кожен екран — це Xbox». Таким чином, можливо й натякаючи, що загалом розмови про майбутнє компанії будуть вестися у цьому напрямку. Загалом вона повторила відому стратегію компанії про яку уже не раз наголошували, яка полягає в тому, щоб «існувати на різних типах пристроїв», але водночас із «великими амбіціями стати кросплатформенною ігровою компанією номер один».

Відзначається., щоб продемонструвати цю думку співробітникам продемонстрували зображення Palworld на телевізорах, мобільних пристроях, планшетах і та інших девайсах. Inverse відзначає, що співробітники Xbox навіть жартома говорили про портативну консоль від компанії.

Нагадаємо раніше з’явилися чутки, що Xbox може випустити вже у 2026 році нову консоль разом із дешевшою схожою на Nintendo Switch портативкою.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...