Реклама

👀 Mario vs. Donkey Kong — як оглядачі оцінили гру

Čytaty latynkoju
👀 Mario vs. Donkey Kong — як оглядачі оцінили гру
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Mario vs. Donkey Kong — як оглядачі оцінили гру
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже незабаром має відбутися реліз переосмислення Mario vs. Donkey Kong, яка вийшла у 2004 році. Гра має вийти уже 16 лютого для Nintendo Switch і напередодні цього ми традиційно маємо можливість дізнатися як її оцінили оглядачі.

Нижче можете побачити загальну оцінку гри на порталах Opencritic та Metacritic.

 

Загалом критики у своїх оглядах відзначають оновлену візуальну складову гри, кооператив, а також нові рівні, які додали до неї. Однак вони також відзначають, що попри це ігролад все-таки дає знати, що оригінальна гра вийшла у 2004 році і тому гра відчувається у цьому компоненті дещо застарілою.

Деякі оглядачі також відзначають, що гра звісно не шедевр, проте це доволі непоганий реліз для Nintendo Switch життєвий цикл якої уже завершується.

У Nintendo Life грі поставили 7 балів з 10 та відзначають:

Mario vs Donkey Kong — це повернення до пригод на GBA 2004 року, які отримали нове звучання в кооперативній грі. Так, новий кооперативний режим — справжня зірка цього разу (…) (механіки) головоломки/платформера, неабияк постаріли та залишилися незмінними.

У VGC грі поставили 3 зірки з 5 та пишуть:

Mario vs. Donkey Kong пропонує помітний крок вперед у візуальній якості порівняно з першоджерелом 20-річної давнини, але цього не можна сказати про механіку геймплею, яка залишилася практично незмінною. Хоча гра, без сумніву, сподобається пуристам, які любили оригінальну версію для GBA, ті, хто відкриє її для себе вперше, можуть виявити, що вона занадто легка і не відповідає тим же стандартам, що і сучасні, аналогічні за ціною, видання Маріо.

Від Game Informer гра отримала 80 балів зі 100 та висновок:

Mario vs. Donkey Kong — проста гра, але, як і у випадку з найкращими іграми Маріо, в цій простоті є своя елегантність. Nintendo проробила блискучу роботу, додавши нові функції, щоб зробити гру більш привабливою для сучасної аудиторії, але все це поєднується лише завдяки тому, наскільки добре збереглися класичні рівні. Mario та Donkey Kong були суперниками понад 40 років, і ця гра гідно продовжує цю традицію.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...