Реклама

👀 Для World of Tanks анонсовано ігрові події на честь релізу другої частини «Дюни»

Čytaty latynkoju
👀 Для World of Tanks анонсовано ігрові події на честь релізу другої частини «Дюни»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Для World of Tanks анонсовано ігрові події на честь релізу другої частини «Дюни»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Wargaming анонсували подію у всіх іграх World of Tanks, яка буде присвячена виходу стрічки «Дюна: Частина друга».

З 15 лютого по 1 квітня на гравців очікує низка внутрішньоігрових подій із різноманітними механіками та ексклюзивними нагородами у атмосфері «Дюни».

Бойова перепустка «Дюна: Частина друга — Поклик долі» у World of Tanks на PC триватиме з 15 по 25 лютого. У цьому розділі розповідається про історію містичного пустельного світу, показуючи культових персонажів, як-от поет-воїн Гурні Галлек, «Звір» Раббан. і Леді Джессіка. Гравці можуть рекрутувати героїв і лиходіїв із фільму як членів екіпажу танку та отримати дорогоцінні предмети, такі як характерні 2D-стилі, деколі та написи — деякі з них містять репліки з майбутнього фільму «Дюна: Частина друга», що незабаром стануть культовими. Крім того, на гравців чекає справжній вершник дюн — преміум-танк VIII рівня Mittlerer Kpz. Pr. 68 (P), який вкритий 3D-стилем «Вітер Арракіса» зі спеціальними візуальними ефектами.

World of Tanks Blitz також отримає і свої події за кіновсесвітом «Дюна: Частина друга». З 23 лютого по 7 березня гравці можуть отримати такі предмети, як Крисніж і Гак, зібрати фон профілю й аватар Гурні Галлека, а також розпочати квести «Звіра» Раббана і Фременів. Головною нагородою для гравців стане Groundtank, натхненний силами Сардаукар.

Консольна World of Tanks Modern Armor також доторкнеться до всесвіту «Дюни». Гравці долучаться до обмеженої за часом події спільноти, яка поділена на три етапи, кожен з яких містить набір унікальних завдань і контент з ексклюзивними тематичними нагородами зі всесвіту «Дюна: Частина друга». Після завершення цих етапів такі культові персонажі, як Гурні Галлек, могутній Воїн Сардаукар і грізний «Звір» Раббан, можуть стати командирами танку. Крім того, «Звір» Раббан буде доступний як спеціальний 3D-командувач виключно для консольних гравців. Початок події запланований на 5 березня.

Нагадаємо, що прем’єра стрічки «Дюна: Частина друга» має відбутися уже 29 лютого.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...