Реклама

🏴‍☠️ Ubisoft детальніше розповіла про Skull and Bones у новому трейлері

Čytaty latynkoju
🏴‍☠️ Ubisoft детальніше розповіла про Skull and Bones у новому трейлері
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🏴‍☠️ Ubisoft детальніше розповіла про Skull and Bones у новому трейлері
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У це можливо уже й важко повірити, але здається, що довгобуд Ubisoft дійсно уже невдовзі отримає реліз. Хоча навіть «Летючому голландцю» дозволено раз на десять років зійти на землю, так і Skull and Bones нарешті через десять років зійде до рук гравців.

Напередодні запуску гри у Ubisoft релізним трейлером гри.

Однак це ще не все, адже розробники хочуть, щоб гравці все-таки зрозуміли, що на них очікує у Skull and Bones та поділилися окремим відео, у якому детальніше розповіли про гру.

Розробники відзначають, що гравці ще ніколи не мали можливості плавати у водах так, як це їм дозволять у Skull and Bones.

Ви станете піратом у Індійському океані, де вам належить завоювати розбійницьку славу самому або ж поряд з друзями. Загалом Skull and Bones орієнтована на гру в коопі. Розробники відзначають, що намагались зробити багатокористувацьку гру дійсно веселою та такою, щоб гравці відчували задоволення від командної роботи.

Нам обіцяють покращену та різноманітнішу систему морських боїв, яка виросла з вдалої механіки Assassin’s Creed IV: Black Flag.

Серед ворогів гравці отримають не лише звичні кораблі, тут будуть морські монстри, кораблі привиди та ін. Також вороги мають різноманітний підхід до битв з гравцями: можна зустріти звичних мобів або ж спеціальні потужні кораблі «мисливців на піратів» від яких гравцю іноді буде краще втікти ніж зав’язати з ними бійку.

Розробники обіцяють можливість створити свій унікальний корабель. Вони хочуть, щоб у гравця створився свій «особливий зв’язок». Крафтинг та кастомізація вашого корабля є однією з важливих частин загального геймплею.

Гра виходить у ранньому доступі уже 13 лютого, а 16 лютого відбудеться уже повноцінний реліз для ПК, PlayStation 5 та Xbox Series X|S. Також з 8 по 11 лютого пройде відкрите бета-тестування гри.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...