Реклама

👀 Final Fantasy VII Rebirth — дивіться нове геймплейне відео, також вже доступне демо

Čytaty latynkoju
👀 Final Fantasy VII Rebirth — дивіться нове геймплейне відео, також вже доступне демо
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Final Fantasy VII Rebirth — дивіться нове геймплейне відео, також вже доступне демо
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Final Fantasy VII Rebirth прямує до свого релізу 29 лютого на PlayStation 5 і напередодні цього у Sony провели спеціальну презентацію State of Play присвячену грі.

На 20-хвилинному заході нам продемонстрували нові геймплені кадри, деталі, новий трейлер, а також повідомили, що демоверсія гри доступна для гравців уже зараз.

У відео нам загалом наголошують на тому, що Final Fantasy VII Rebirth отримала «гігантську» та безшовну ігрову мапу, яка складатиметься з кількох різних областей.

Гравцям обіцяють варіативність у пересувані мапою від традиційних чокобо, до багі. Також відзначають, що світ буде заповнений великою кількістю різноманітних точок інтересу і мапа не буде відчуватися «пустелею» — це пошуки скарбів, святилища та ін.

У грі буде велика кількість міні ігор, наприклад гравці зможуть взяти перепочинок від головної історії та зіграти на музичних інструментах для котиків.

Звісно, що нам також обіцяють «епічну» кінематографію та візуальну складову, яка на повну використовує можливості PlayStation 5.

Відзначається, що тепер ваші відносини з компаньйонами напряму впливають на ефективність у боях. Чим кращі ваші стосунки, тим ефективніше та ефектніше ви будете протистояти своїм ворогам.

Що було на звичному State of Play дізнавайтеся за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...