Реклама

🎮 Tencent створює мобільну гру у всесвіті Elden Ring

Čytaty latynkoju
🎮 Tencent створює мобільну гру у всесвіті Elden Ring
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Tencent створює мобільну гру у всесвіті Elden Ring
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Китайська корпорація Tencent планує створити гру у всесвіті Elden Ring для мобільних пристроїв.

За даними Reuters, Tencent працює над адаптацією популярної рольової гри. Мобільна версія буде умовно безплатною — завантажити гру зможе будь-який охочий, проте у грі будуть покупки, як і в інших сучасних мобільних RPG.

Також видання зазначає, що Tencent може переробити оригінальний дизайн для мобільної гри, оскільки сам Elden Ring «суперечить запланованій моделі Tencent».

Варто нагадати, що Tencent купила 16% акцій FromSoftware у 2022 році. Того ж року компанія придбала ліцензійні права на гру та створила команду з декількох десятків розробників для роботи над грою для мобільних. Не варто очікувати гру найближчим часом — джерела Reuters кажуть, що розробка просувається повільно.

Також зазначимо, що гра може й зовсім не вийти — раніше Tencent хотіла зробити схожу гру з франшизою NieR, проте скасувала проєкт через неможливість знайти відповідну модель монетизації.

Загалом, плани Tencent збігаються з планами Bandai Namco, видавцем оригінальної гри. Раніше видавець зазначав, що розглядає Elden Ring як початок великої франшизи. Наразі також в розробці знаходиться DLC до основної гри FromSoftware.

Раніше ми повідомляли, що Bandai Namco та From Software, ймовірно, готуються продемонструвати довгоочікуване DLC до Elden Ring.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...