Реклама

👀 Suicide Squad: Kill The Justice League — як оглядачі оцінили гру

Čytaty latynkoju
👀 Suicide Squad: Kill The Justice League — як оглядачі оцінили гру
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Suicide Squad: Kill The Justice League — як оглядачі оцінили гру
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

2 лютого відбувся повноцінний реліз гри Suicide Squad: Kill the Justice для PS5, Xbox Series X/S та ПК. Також гра була доступна у ранньому доступі з 29 січня. Особливістю релізу гри стало те, що оглядачі скаржилися на те, що розробники не надали їм ключів на огляди гри і саме тому, вони уже з’являються після релізу Suicide Squad: Kill The Justice League.

З огляду на оцінки гри від критиків, можна припустити, що саме через це розробники й не спішили надавати оглядачам гру на остаточний огляд перед релізом.

Нижче можете побачити загальну оцінку Suicide Squad: Kill The Justice League на порталах Opencritic та Metacritic.

Загалом у оглядачів можна помітити основне питання, яке пробивається це те, що «Це дійсно гра від Rocksteady, яка подарувала нам серію Batman: Arkham?». Вони відзначають, що гра має доволі повторюваний геймплей, який загалом можна схарактеризувати як «лутер-шутер». Хоча й оглядачі відзначають цікаву історію, проте її затьмарює саме ігролад, який швидко втомлює та не змушує гравця залишитися надовше.

У іспаномовному виданні Areajugones доволі різко підійшли до висновку стосовно гри:

Це та сама студія Rocksteady, яка створила легендарну Batman: Arkham? Чесно кажучи, я не знаю, але гра не виправдовує себе практично в жодному з її розділів, будучи пригодою, яку я б рекомендував тільки в тому випадку, якщо ви вирішите купити її за ціною, значно нижчою за ту, за якою вона зараз коштує.

З іншого боку у виданні XboxEra доволі високо оцінили гру на 8.2 бали з 10 та відзначають:

Suicide Squad: Kill the Justice League подолала важкий період перед запуском після численних затримок. Хоча завдання можуть здаватися повторюваними, чудовий ігровий процес ніколи не повторюється. Цей огляд буде застарілим через місяць-два, тому що це гра з живим сервісом. Для шанувальників Destiny, The Division та інших ігор, орієнтованих на лутинг, ця гра на старті була до біса гарною. Побачимо, чи зможуть вони продовжувати розвивати і покращувати її з часом.

Водночас оглядач з Siliconera по іншому оглянув сервісність гри:

Suicide Squad: Kill the Justice League не є жахливою, але вона прісна і нецікава, і це може бути ще гірше. Справжня образа полягає в тому, що Rocksteady Games мали всі інструменти, щоб зробити щось велике та інноваційне, а натомість створили гру, яка працює за шаблоном.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...