Реклама

⛰️ Українське видавництво створило настільну гру про гуцульську міфологію «Арідник»  

Настільну гру розробили за мотивами мальопису “Арідник. Сотворення світу” художниці Людмили Самусь.
Čytaty latynkoju
⛰️ Українське видавництво створило настільну гру про гуцульську міфологію «Арідник»  
  1. Головна
  2. Ігри
  3. ⛰️ Українське видавництво створило настільну гру про гуцульську міфологію «Арідник»  
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Настільну гру розробили за мотивами мальопису “Арідник. Сотворення світу” художниці Людмили Самусь.

Настільну гру «Арідник» розробили за мотивами мальопису «Арідник. Сотворення світ»” художниці Людмили Самусь. В його основі – бувальщини та предвічні уявлення давніх українців про світ, зібрані Володимиром Шухевичем в етнографічному збірнику «Гуцульщина».

Гра розрахована на 1-4 осіб дозволить поринути у світ української гуцульської міфології перевтілюючись у вівчарів, які водять своїх овечок на гуцульські полонини. Там їх чекатимуть стародавні духи Карпат: Арідник, Бог, Алей, Дрізд та Вовк. В честь одного з них і назвали гру.

Арідник – прародитель Карпат, верховний дух Потойбіччя, повелитель полонинських духів, один з головних персонажів гуцульських легенд. Такий сетинг буде цікавий гравцям закордоном, адже поки лиш одиниці українських настілок видавались на світовому ринку.

boardova

Гра має 5 ігрових режимів серед яких є сімейний та соло і побудована на механіці карткової стратегії та ігрового поля, яке викладається гравцями протягом гри. До участі у розробці залучали художницю коміксу та команду видавництва UAComix. Розробка гри тривала майже рік.

Дізнатись більше про гру «Арідник» та придбати оригінальне видання можна на сайті видавництва, або в магазинах настільних ігор по всій Україні.

Нижче можна переглянути трейлер гри.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...