Реклама

🤔 Fortnite заповнений купою згенерованих ШІ расистських артів — Kotaku

Čytaty latynkoju
🤔 Fortnite заповнений купою згенерованих ШІ расистських артів — Kotaku
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Fortnite заповнений купою згенерованих ШІ расистських артів — Kotaku
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У виданні Kotaku поділилися своїми невеличким дослідженням стосовно того, що останнім часом у популярній багатокористувацькій грі Fortnite почало з’являтися багато расистських артів згенерованих ШІ.

Відзначається, що якщо зараз зайти до гри, то можна запросто наткнутися на згенеровані гравцями ігрові мапи, які мають згенеровані ШІ арти на яких часто можна побачити «великих чоловіків, часто без сорочок, усміхнених, з їжею в руках. Деякі з цих зображень також містять грубі, расистські зображення людей».

Водночас ці мапи та режими є доволі популярними серед гравців і у Kotaku відзначають, що Epic видається нічого з цим поки що робити не збирається.

Журналіст видання відзначив, що проглянув більшість ресурсів з користувацьким контентом та зумів задокументувати «понад 120 прикладів згенерованих ШІ зображень великих чоловіків і жінок, що рекламують створені користувачами мапи».

Він додає, що багато мап які мають назву Arab Zone Wars, чи African Zone Wars зображують на своїх артах стереотипні уявлення про людей цих регіонів.

Kotaku відзначає, що ймовірно проблема з модерацією такого контенту полягає у тому, що користувацького контенту занадто багато у Fortnite і відповідно у Epic просто не вистачає ресурсів для відстежування усього вчасно.

Водночас самі Epic надали коментар у якому відзначили, що більшість згаданих мап у матеріалі Kotaku вже були видалені з гри і загалом розробники намагаються не допускати такого контенту, адже це порушує правила.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...