Реклама

🤔 «Месія дюни» буде останнім фільмом Денні Вільнева у франшизі, якщо він відбудеться

Čytaty latynkoju
🤔 «Месія дюни» буде останнім фільмом Денні Вільнева у франшизі, якщо він відбудеться
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 «Месія дюни» буде останнім фільмом Денні Вільнева у франшизі, якщо він відбудеться
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Цього лютого уже нарешті відбудеться прем’єра другої частини «Дюни» від Дені Вільнева, однак режисер все ще сподівається перетворити це все на трилогію.

Режисер, який доволі багато говорив про те, що хотів би зробити свою трилогію у інтерв’ю для Time відзначив, що якщо це відбудеться, то це буде його остання робота у цій франшизі.

Відомо, що автор оригінального роману «Дюна», Френк Герберт, написав шість книжок у цій серії. Водночас два фільми Вільнева екранізують нам лише першу. Хоча режисер має дійсно велике бажання зробити третій фільм «Месія дюни» і зараз додає, що це буде його остання робота у «Дюні»:

«Месія дюни» має стати останнім фільмом про «Дюну» для мене.

Напередодні Вільнев додав, що фінал його другої частини буде навіть «більш трагічним, ніж у книжці». Все задля того, щоб закласти потужну основу для третього фільму, ідею якого, можна припустити, Вільнев намагається активно просувати.

Хоча звісно все у кіноіндустрії також залежить від успіху поточних проєктів. Тому «Дюні: Частині другій» варто для початку добре показати себе у прокаті і вже після цього ми будемо знати долю третього фільму.

До того ж з інтерв’ю для Time виглядає доволі логічним, що Вільнев покине «Дюну» після третього фільму, адже у нього також у планах вже є фільм про Клеопатру, а також екранізація науково-фантастичного роману Артура Кларка «Побачення з Рамою».

Нагадаємо, що прем’єра фільму «Дюна: Частина друга» запланована на 29 лютого цього року. З іншими прем’єрами лютого можете також ознайомитися у нашому матеріалі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...