Реклама

👀 Death Stranding 2: On The Beach — усе, що гравці дізналися з нового трейлеру

Čytaty latynkoju
👀 Death Stranding 2: On The Beach — усе, що гравці дізналися з нового трейлеру
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Death Stranding 2: On The Beach — усе, що гравці дізналися з нового трейлеру
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Хідео Коджіма представив дев’ять хвилин нового трейлера Death Stranding 2, з якого шанувальники дізналися більше про деякі сюжетні деталі та майбутній геймплей.

Вночі 1 лютого на Playstation State of Play показали нові кадри майбутньої Death Stranding 2: On the Beach від Kojima Productions, яка вийде у 2025 році.

Увага: попереду критичні спойлери

Так, вже можна зазначити, що актор Норман Рідус повернеться в ролі кур’єра Сема Портера Бріджеса. Сам Сем виглядає значно старшим у Death Stranding 2, що може свідчити про те, що з першої гри минуло багато часу.

Оскільки багато уваги героїні Фреджайл, ймовірно, Death Stranding 2 більше розповість про її передісторію.

Разом з тим, в Death Stranding 2 повернеться Хіггс, лідер терористичного угруповання Homo Demens. Всі вважають, що новий образ антагоніста схожий на Джокера, але будемо точніше — візуально він є абсолютною копією персонажа Брендона Лі з фільму «Ворон» 1994 року.

Про що саме розповідає трейлер Death Stranding 2

Відео починається з того, як Фреджайл та один із її напарників повертають когось із Death Stranding, і людина раптово прокидається. Вже у наступній сцені Фреджайл зустрічає поверненого Сема й проводить його через нову мобільну базу, пояснюючи, що вона створила нову організацію під назвою Drawbridge.

Організація планує відновити зв’язок зі світом, як Сем зробив з UCA. Вона також каже, що Drawbridge фінансується таємничим благодійником. Разом з тим, Фреджайл дає йому нову місію й оснащує Сема маріонеткою черевомовця, яка є роботом — лялька, за словами Фреджайл, має корисні знання та досвід.

Далі в трейлері показують уривок, де Сем опиняється віч-на-віч з Хіггсом (головним злодієм першої частини). Він демонструє своє нове обличчя, схоже на клоуна, і пояснює, що тепер у його розпорядженні є ціла армія роботів, щоб помститися нашим героям. Розмова Сема та антагоніста припиняється, коли останнього раптово атакує робот з дитячим сміхом (який звучить як BB-28, або Лу). Хіггс демонструє свою нову зброю — гітару, що б’є струмом.

Наприкінці трейлера також можна побачити прийомну дочку Сема, яку він тримає на руках.

Що цікавого помітили у трейлері Death Stranding 2

Так, у трейлері можна побачити багато речей, знайомим гравцям першої частини. Зокрема, костюм Сема — слоти для вантажу, хіральної каністри, Одрадека та капсули BB. Також, коли Фреджайл проводить екскурсію Сему новою базою, можна побачити стару зброю — автомати, липкий пістолет та мотузку Сема. Крім того, у трейлері можна побачити левітуючі візки головного героя.

Варто зазначити, що на мобільній базі можна побачити й нову зброю — штурмові гвинтівки, пістолет із глушником, револьвер і рушницю з DS1 Director’s Cut. Також на стіні висять важкий кулемет та ракетна установка. Чи зможуть гравці пустити в дію усе це в грі — дізнаємося вже на релізі.

Ще однією річчю, що, ймовірно, з’явиться у DS2 стане можливість зняти кур’єрський рюкзак Сема під час бійки. В одному з кадрів трейлеру Сем знімає сумку — а це механіка, яку дуже довго чекали гравці.

Також в DS2 може з’явиться нічний цикл — дія першої гри відбувалася лише при денному світлі, але в трейлері є геймплейні кадри вночі. Ще одне природне явище, яке стане новинкою гри — повінь. Серед перших кадрів геймплею можна побачити, як Сем тікає від повені, що йде річкою.

Також у грі є новий та модернізований транспорт — зокрема, в трейлері показали моноцикл, але наразі невідомо, чи буде керувати їм гравець. Також у трейлері Death Stranding 2 показали два транспортні засоби, які виглядають, як перероблені старі — це вантажівка та триколісний байк. Як завжди, це дозволить досліджувати локації — а, згідно з трейлером, у грі буде багато чого нового (схоже, навіть Місяць).

Ну і звісно лялька-робот, який, схоже, стане незамінним напарником Сема та буде виконувати роль балакучого друга головного героя. Яка практична користь від маріонетки — побачимо вже на релізі.

Раніше ми також розповідали, що Хідео Коджіма анонсував нову гру в шпигунському сеттингу, яка стане для нього «кульмінацією кар’єри».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...