Реклама

🤔 Tencent може втратити статус найбільшої ігрової компанії у світі

Čytaty latynkoju
🤔 Tencent може втратити статус найбільшої ігрової компанії у світі
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Tencent може втратити статус найбільшої ігрової компанії у світі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Керівництво Tencent висловило стурбованість тим, що корпорація може втратити свій статус найбільшої ігрової компанії у світі.

Гендиректор Tencent Поні Ма заявив, що ігровий бізнес, на який припадає понад 30% доходів китайського гіганта, торік не досягнув бажаних результатів через жорстку конкуренцію.

Ігри — наш флагманський бізнес... Але торік ми зіткнулися зі значними проблемами. Ми опинилися в програші, оскільки наші конкуренти продовжують випускати нові продукти, залишаючи нас відчувати, що ми нічого не досягли.

Поні Ма

За його словами, старі ігри компанії, як-от PUBG Mobile, продовжують бути прибутковими, але нові релізи Tencent не виправдали очікувань.

Нагадаємо, в першій половині 2023 року Tencent став найбільшим у світі видавцем ігор за доходами. Так, за першу половину минулого року компанія отримала 15,4 мільярда доларів лише завдяки іграм — це дозволили випередити Sony та Apple.

Раніше ми також розповідали, що уряд Китаю опублікував проєкт рекомендацій, спрямованих на обмеження витрат в онлайн-іграх. Ці дії призвели до того, що вартість акцій Tencent різко впала приблизно на 16%.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...