Реклама

🔨 Що таке WARHAMMER 40 000? Українською

Вітаю вас! В цьому відео я коротко розповідаю, про всесвіт молота та війни чи іншими словами - WARHAMMER 40.000
Čytaty latynkoju
🔨 Що таке WARHAMMER 40 000? Українською
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🔨 Що таке WARHAMMER 40 000? Українською
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вітаю вас! В цьому відео я коротко розповідаю, про всесвіт молота та війни чи іншими словами - WARHAMMER 40.000

Що таке WARHAMMER 40 000? Розповідаю коротку історію всесвіту: з чого все почалося і куди котиться.

В інтернеті популярні всесвіти, про які зняли хороші фільми: Володар перснів, Зоряні війни, Гаррі Поттер. Будемо чесні, про Вархамер знімали тільки гівно, тому про нього знають лише обрані. Судіть самі: крім 700 офіційних книг, фанати написали тисячі фанфіків, зняли власні анімаційні серіали, а скоро ще й Amazon зніме серіал з Генрі Кавіллом. Цього б не було, якби не настільна гра, яку придумали двійко задротів сорок років тому.

В 1983 році Браян, Річард і Рік запустили власну настільну гру Warhammer Fantasy Battles зі звичайними толкієнськими ельфами, орками і вічно незадоволеними людьми. За чотири роки щоденних кидків кубиків вона їм набридла. Компанія знайшла четвертого задрота і пляшку сивухи, а там їм прийшла ідея як зробити своїх солдатиків менш крінжовими — запустити їх в космос. Спочатку вони хотіли перемістити ельфів в чотирьохтисячний рік, але сивуха дала своє, і вони обрали сорокове тисячоліття. Звідси й пішла назва — Warhammer 40 000 або 40k.

Щоб фігурки краще продавались, компанія хлопців вирішила зробити їх крутішими ніж ті, що були на ринку. У Толкієна орки з катапультами? У нас будуть орки на байках і з гігантськими пушками! У Толкієна королі людей в сяючих латах? У нас буде п’ятиметровий Бог Імператор! У Толкієна ельфи-фотомоделі? Наші ельфи будуть в латексі! У Толкієна гноми копають шахти? Наші гноми пускають планети на металобрухт! Коротше, більше пафосу, більші наплічники, більші мечі, і більше кишок. Так і вирішили, і такий Warhammer 40 000 ми й знаємо тепер.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...