Реклама

👀 Розробники ремейку The Witcher позбавляться від «поганих» механік оригінальної гри

Čytaty latynkoju
👀 Розробники ремейку The Witcher позбавляться від «поганих» механік оригінальної гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Розробники ремейку The Witcher позбавляться від «поганих» механік оригінальної гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Хоча й у четвертій частині гри про Відьмака нам представлять нову історію, однак фанати Ґеральта з Рівії отримають змогу зіграти за нього у новій грі.

Загалом не надто новій, адже відомо, що студія Fool’s Theory наразі працює над ремейком першої гри The Witcher, яка вийшла ще у 2007 році. Таким чином у нас буде можливість пережити ще раз пригоди Ґеральта, але вже з оновленим фасадом та як видається і нутрощами.

Голова студії відповідальної за ремейк гри, Якуб Рокош, розповів, що розробники доволі серйозно підходять до роботи над проєктом.

«Перш за все, нам потрібен чесний, приземлений аналіз того, які частини (гри) просто погані, застарілі і потребують перероблення.

Таким чином розробники спробують відмовитися від застарілих для сучасних ігор механік, які не пережили випробування часом. Окрім цього вони займатимуться й «виокремленням частин, які є чудовими, мають бути збережені або є ключовими стовпами, від яких не можна відмовитися».

Також відомо, що ремейк на відміну від оригіналу отримає відкритий світ. Відповідно варто очікувати на зміни у грі, які будуть відштовхуватися від найуспішнішої третьої частини франшизи. Тобто це схожу бойову систему та інші елементи, які зуміли залучити гравців до цього світу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...