Реклама

🙂 The Witcher 3: Wild Hunt отримає продовження у вигляді коміксу від Dark Horse

Čytaty latynkoju
🙂 The Witcher 3: Wild Hunt отримає продовження у вигляді коміксу від Dark Horse
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙂 The Witcher 3: Wild Hunt отримає продовження у вигляді коміксу від Dark Horse
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Хоча цього року у повноцінну розробку піде четверта частина гри The Witcher, третя гра отримає також продовження у вигляді коміксу, де нам продовжать оповідь про пригоди Ґеральта з Рівії після завершення подій доповнення Blood and Wine.

Американське видавництво коміксів Dark Horse анонсувало, що 8 травня вийде перший випуск коміксу The Witcher: Corvo Bianco, у якому нам розкажуть про життя Ґеральта на своїй віллі після того, як він вирішив відійти від справ. Загалом на нас очікує п’ять випусків.

Для Відьмака просте життя може бути важким, але ще важче відмовитися від нього. Коли Ґеральт відчуває смак до повільнішого темпу — хорошого вина і хорошої компанії — рутина відьмака легко затьмарюються. Разом з Йеннефер можна було б сподіватися, що Ґеральт справді відчує смак гарного життя. Але плями історії глибокі, і з кров'ю і вином кожна крапля притягує тих, хто хоче більшого.

Dark Horse

Автором мінісерії коміксів від Dark Horse виступить Бартош Штибор (який працював над коміксом The Witcher: Wild Animals), а художником Коррадо Мастантуоно.

Штибор відзначив, що завершення історії Ґеральта у грі на віллі Корво Б’янко для нього звучало як гарна основа для продовження історії у стилі вестерну:

Мені, як шанувальнику попкультури та постмодерністського змішування жанрів, ця ситуація здалася ідеальною передумовою для вестерну. Вестерн у світі Відьмака — це те, чого ще ніхто не робив!

Нагадаємо, що цього року Анджей Сапковський також планує випустити нову книжку про Відьмака.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...