Реклама

🤔 Наступний Nintendo Direct — з'явилися чутки про можливі анонси

Čytaty latynkoju
🤔 Наступний Nintendo Direct — з'явилися чутки про можливі анонси
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Наступний Nintendo Direct — з'явилися чутки про можливі анонси
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після того, як з нами поділились новим трейлером Princess Peach: Showtime невідомий «інсайдер» поділився інформацією про можливі анонси на майбутній презентації Nintendo Direct.

Чому усі звернули увагу на слова «ноунейма» це те, що напередодні виходу нового трейлеру гри про Принцесу Піч він повідомив, що ми у ньому побачимо. Відповідно користувачам здалося, що можна загалом з великою долею імовірності приглядатися до нових чуток від цього «інсайдера».

Оригінальний пост було зроблено на 4chan і у ньому відзначено, що анонси, які на нас очікують на Nintedo Direct це:

  • Ремейк Fire Emblem 4, який вийде у травні
  • Donkey Kong Country отримає нову гру на честь 30-річчя
  • Ремастер Metroid Prime 2
  • Студія Grezzo випустить ремейки класичних The Legend of Zelda: Oracle of Seasons та Oracle of Ages
  • Famicom Detective Club повернеться як Nintendo Detective Club, у якому п’ять старшокласниць повинні розкрити жорстокі злочини, до яких вони особисто причетні

Однак звісно, що варто до цих чуток ставитися з достатньою дрібкою солі, адже до прикладу більш довірений інсайдер по Nintendo, Філіпе Некро. Уже заперечив, те, що ми отримаємо нову гру Donkey Kong Country.

До того ж він відзначив це у реплаї на допис, який піддав сумніву «інсайдерськість» невідомого користувачі 4chan, який нібито вгадав деталі нового трейлеру Princess Peach: Showtime, адже вони були «безпечними здогадками», оскільки ці елементи з’являлись у попередніх трейлерах гри.

Тому звісно, що краще очікувати в першу чергу на офіційний анонс Nintnedo Direct, а потім і на офіційні анонси на самій презентації.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...