Реклама

🙅‍♂️ Офіційно: Онлайн-сервіси Nintendo 3DS та Wii U припинять роботу 8 квітня

Čytaty latynkoju
🙅‍♂️ Офіційно: Онлайн-сервіси Nintendo 3DS та Wii U припинять роботу 8 квітня
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙅‍♂️ Офіційно: Онлайн-сервіси Nintendo 3DS та Wii U припинять роботу 8 квітня
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Восени Nintendo повідомила, що у квітні 2024 року планує припинити підтримку «онлайн-гри та інших функцій» для своїх консолей Wii U та 3DS. Оскільки новий рік уже давно розпочався у компанії нарешті офіційно повідомили точну дату закриття онлайн-сервісів — це відбудеться уже 8 квітня.

Окремо у Nintendo повідомили, що гравці мають можливість перенести кошти, які у них є на балансі у eShop до свого Nintendo Account, щоб їх можна було використати для покупок на Switch.

Також попри те, що загалом ми уже знаємо дату у Nintendo додали, що можуть припинити підтримку онлайн-сервісів і раніше запланованого строку. У компанії відзначають, що загалом це означає:

Для програмного забезпечення Nintendo 3DS та Wii U буде припинена підтримка онлайн-ігор та інших функцій, що використовують онлайн-зв'язок. Це також включає в себе кооперативну гру в Інтернеті, інтернет-рейтинги та розповсюдження даних.

Водночас компанія уточнює, що гравці все одно зможуть грати в ігри офлайн після закриття, однак у ті ігри, що не потребують онлайну.

Також Nintendo додає:

В осяжному майбутньому, як і раніше, можна буде завантажувати оновлення і повторно завантажувати придбане програмне забезпечення та завантажуваний контент з Nintendo eShop.

Хоча звісно не уточнюється наскільке «осяжним» є майбутнє для ваших цифрових копій ігор.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...