Реклама

👀 Tekken 8 — як оглядачі оцінили новий файтинг

Čytaty latynkoju
👀 Tekken 8 — як оглядачі оцінили новий файтинг
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Tekken 8 — як оглядачі оцінили новий файтинг
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже незабаром відбудеться реліз нового файтингу від Bandai Namco, адже 26 січня для ПК, PlayStation 5 і Xbox Series X/S виходить Tekken 8.

Однак традиційно напередодні цього ми маємо можливість дізнатися перші враження та оцінки від оглядачів.

Нижче можете побачити загальну оцінку Tekken 8 на порталах Opencritic та Metacritic.

Загалом оглядачі відзначають, що ми отримали, можливо, найкращу гру у серії. Гравці мають отримати задоволення від бойової системи (у якій, якщо ви новачок доведеться дещо розібратися). Також відзначають графічну складову, а також різноманітний саундтрек, який не залишить байдужим нікого. Звісно, що похвалили й багатокористувацький режим гри, який є дійсно одним з ключових елементів будь-якого файтингу.

З негативних моментів загалом виділяють дещо слабкий сюжет, хоча звісно це не та гра, де грає важливу роль.

У виданні Push Square грі поставили 9 балів з 10 та відзначили:

Tekken 8 — це майстер-клас сучасного файтингу. Вона не скупиться на однокористувацькі режими, її онлайн-пропозиція потужна, і це серйозне візуальне видовище. Але найголовніше, що бої є блискучими; доступними, але глибоко технічними, і надзвичайно приємними. (…) Немає жодної серії файтингів, схожої на Tekken, і Tekken 8 — це франшиза в її найкращому вигляді.

У Press Start також поставили грі 9 балів з 10 та пишуть:

Tekken 8 демонструє, як легко для довготривалої франшизи залишатися свіжою та актуальною, пропонуючи при цьому знайомий досвід для фанатів, які вже встигли полюбити гру.

У VGC теж не поскупилися на високу оцінку та поставили грі 5 зірок з 5:

Tekken 8 — це сенсаційний сиквел. З оновленим акцентом на однокористувацькі режими та новою механікою Heat, яка робить бої ще більш несамовитими, вона стоїть на одному рівні з Tekken 3 як одна з найзахопливіших вершин серії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...