Реклама

🤔 Like A Dragon: Infinite Wealth — як оглядачі оцінили гру

Čytaty latynkoju
🤔 Like A Dragon: Infinite Wealth — як оглядачі оцінили гру
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Like A Dragon: Infinite Wealth — як оглядачі оцінили гру
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Like a Dragon: Infinite Wealth має вийти уже 26 січня 2024 року для ПК, PS4, PS5, Xbox One, та Xbox Series X/S і напередодні релізу ми як завжди маємо можливість дізнатися перші оцінки гри від оглядачів.

Нижче можна побачити загальну оцінку гри на порталах Opencritic та Metacritic.

Загалом оглядачі відзначають, що розробники не підвели своїх фанатів та подарували нам одну з кращих ігор у серії. Рецензенти відзначили сюжетну складову, а також масштабність гри. Також відзначають, що у грі дійсно цікавий додатковий контент, який видався набагато цікавішим за попередні частини.

З негативного боку оглядачі звернули увагу на доволі неспішний темп розгортання подій та не надто динамічні битви. Хоча додають, що сама гра великою мірою для фанатів цієї серії, тому новачкам варто звернути увагу спершу на попередні частини.

У GamesRadar+ грі поставили 4 зірки з 5 та пишуть:

Like a Dragon: Infinite Wealth — це піднесена рольова гра з фантастичною бойовою системою, захоплюючими історіями та часом захопливим сюжетом, якби її не підводили (неквапливий) характер оповіді та важкі ностальгічні нахили.

У Push Square грі дали 90 балів зі 100 та відзначили:

Фанати Like a Dragon прийдуть натовпами на нову історію Yakuza, незалежно від загальної якості, але ніколи ще вона не була настільки важливою, як Infinite Wealth.

У Press Start грі поставили 9 балів з 10 та відзначають:

Infinite Wealth — блискуче продовження Yakuza: Like a Dragon практично у всьому. Вона більша, сміливіша і з деякими розумними налаштуваннями бою це значно краща покрокова RPG. Шанувальники серії мають багато чого чекати від більш ніж реальної історії та емоційних моментів персонажів. (…) Це найкраща частина франшизи.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...