Реклама

🤔 Над іграми для Nintendo Switch 2 працює 8% ігрових розробників — звіт

Čytaty latynkoju
🤔 Над іграми для Nintendo Switch 2 працює 8% ігрових розробників — звіт
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Над іграми для Nintendo Switch 2 працює 8% ігрових розробників — звіт
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ми уже, видається, маємо достатньо чуток про наступника Nintendo Switch, однак без офіційного анонсу цього завжди буде замало.

Наприклад у новому звіті GDC (Game Developers Conference) 2024 про стан ігрової індустрії за результатами опитування відзначається, що 8% респондентів (тобто розробників ігор) наразі працюють над іграми для наступника Nintendo Switch.

У GDC загалом опитали понад 3000 розробників. Відповідно саме з цієї кількості ми й отримали  відсоток тих, хто готується до нової консолі Nintendo. Водночас 18% з них досі розробляють ігри для Nintendo Switch.

Також у GDC поцікавилися у розробників про те, яка платформа їм наразі цікавіша. 32% обрали наступника Switch, а 25% відзначили, що їхнім вибором все ще є Nintendo Switch.

Загалом до значення у 8% розробників для наступника Switch варто ставитися обережно, адже це опитування все одно не репрезентує усю індустрію загалом. Можна припустити, що якщо наступник гібридної консолі уже не за горами, то цей відсоток дійсно може бути вищим.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...