Реклама

😮 Ветерани з CD Projekt RED працюють над грою Dawnwalker — новим темним фентезі

Čytaty latynkoju
😮 Ветерани з CD Projekt RED працюють над грою Dawnwalker — новим темним фентезі
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😮 Ветерани з CD Projekt RED працюють над грою Dawnwalker — новим темним фентезі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Колишні співробітники CD Projekt RED розповіли, що працюють над грою Dawnwalker, яка буде новою грою в атмосфері темного фентезі.

Видання Game Informer відзначає, що ветерани CDPR об’єдналися ще у лютому 2022 року у новій студії Rebel Wolves та анонсували, що беруться за розробку нової рольової гри. З того часу мало що було відомо про цей проєкт, однак зараз ми отримали трішки нових деталей.

До прикладу ми отримали перший арт та дізналися назву гри — Dawnwalker. Окрім цього у Game Informer відзначають, що розробники з Rebel Wolves описують цю гру як «сюжетну рольову пригоду у темному фентезі». Повідомляється, що для ветеранів CDPR цей проєкт є «RPG мрії».

Наразі гра офіційно перейшла на стадію альфа-розробки, і Rebel Wolves планує поділитися додатковою інформацією про неї пізніше цього року.

Також нам анонсували, що до студії приєднався Матеуш Томашкевич на посаді креативного директора. Раніше він працював у CDPR над Cyberpunk 2077, The Witcher 3 та ін. Про Dawnwalker він розповів:

Ми хочемо створити світ, який вам захочеться досліджувати і занурюватися в нього, а також розповісти історії, які змусять вас переживати за персонажів. Ми прагнемо створити гру, яка надасть гравцям можливість вибору та простір для експериментів при повторному проходженні. Допомагати створювати цей досвід з такою кількістю талановитих людей буде моєю місією в Rebel Wolves, і я не можу дочекатися, коли всі побачать, чим команда займалася протягом тривалого часу.

Відзначимо, що геймдиректором у Rebel Wolves працює Конрад Томашкевич, який у першу чергу відомий своєю роботою у CDPR над The Witcher 3 на аналогічній посаді.

Тому доволі цікаво буде слідкувати за Dawnwalker і що з цієї гри у результаті може вийти.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...