Реклама

🤔 Prince of Persia: The Lost Crown — як гру оцінили оглядачі

Čytaty latynkoju
🤔 Prince of Persia: The Lost Crown — як гру оцінили оглядачі
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Prince of Persia: The Lost Crown — як гру оцінили оглядачі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Невдовзі нас очікує один з перших цікавих релізів нового року — Prince of Persia: The Lost Crown. Напередодні релізу традиційно ми уже можемо дізнатися перші оцінки та висновки оглядачів.

Нагадаємо, що ви можете також ознайомитись і з нашим оглядом гри.

Нижче ви можете побачити загальну оцінку Prince of Persia: The Lost Crown на платформах Metacritic та Opencritic.

Загалом критики доволі однозначні у своїй думці, що це один з найкращих релізів Ubisoft за останній час, адже як мінімум ніхто не очікував на такого «Принца Персії» та тим паче нащось нове у цій франшизі. Критики похвалили рішення повернутися до 2D-платформінгу також відзначають доволі вдалу реалізацію метроїдванії, а також бойову систему.

З негативу багатьом оглядачам не вистачило більшої глибини сюжету, хоча це звісно ніколи не було основою метроїдваній.

У Game Informer грі поставили 9.5 балів з 10 та відзначають:

The Lost Crown не дає відкласти контролер, постійно спонукаючи гравців пройти її стежками ще трохи далі. Втім, слідувати його наполегливому потягу дослідити більше гори Каф дуже легко, завдяки тому, наскільки приємно це робити. Між першокласним платформером, захопливими боями та прогресом, різні частини The Lost Crown об'єднуються в піднесений цикл. Ігровий процес це король, і цей Принц Персії це розуміє.

У Destrucroid оцінили гру на 8.5 балів з 10 та підсумовують:

Проблиски нудьги, безумовно, ускладнюють процес проходження, але мало яка гра викликала у мене такий азарт лише за те, що я дістався до чергового боса. Якщо ви фанат ігор метроїдваній або просто любите швидкі бої з акцентом на сутичках з босами, вам сподобається ця ітерація Принца.

VG247 оцінює гру на 4 зірки з 5 та відзначає:

Prince of Persia: The Lost Crown це розумна гра, яка змушує вас почуватися ще розумнішими. Це метроїдванія, яка вчиться у найкращих, але не жертвує жодним елементом власної індивідуальності — і в кращому, і в гіршому випадку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...