Реклама

😮 Nintendo шукає більше студій для роботи над своїми франшизами — чутки

Čytaty latynkoju
😮 Nintendo шукає більше студій для роботи над своїми франшизами — чутки
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😮 Nintendo шукає більше студій для роботи над своїми франшизами — чутки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Чутки про наступника Nintendo Switch не стихають, адже видається, що дійсно нова консоль має бути на горизонті з огляду на те, що з’являються все нові й нові портативки.

Наразі поки ми очікуємо на офіційні анонси стосовно умовної «Nintendo Switch 2» ми отримали нову порцію чуток і цього разу вона стосовно ігор та брендів Nintendo.

Крістофер Дрінґ з GamesIndustry.biz відзначає, що наразі японська компанія потенційно шукає нових партнерів, а також студії для подальшої роботи над деякими з її франшиз.

Він стверджує, що наразі є щонайменше три студії, які «ведуть активні переговори щодо створення ігор на основі брендів Nintendo».

Я також знаю, що Nintendo активно зустрічається з незалежними розробниками, щоб знайти нових партнерів. Частково це стосується видання інді-ігор, що Nintendo робить час від часу, але вона також шукає студії, які могли б попрацювати над деякими з її брендів. Nintendo регулярно співпрацює зі сторонніми командами, серед яких Bandai Namco, Team Ninja, Platinum Games, MercurySteam, WayForward і Grezzo. Але компанія прагне поповнити цей список, і я знаю про три студії, які ведуть активні переговори щодо створення ігор на основі брендів Nintendo.

Загалом це може бути доволі гарний крок з боку Nintendo — надавати ліцензії стороннім розробникам на створення ігор на основі своїх франшиз. Відзначимо, що до прикладу одна з головних ігор на Nintendo Switch, Metroid Dread, була розроблена командою за межами компанії — MercurySteam.

Також напередодні з’явилися чутки, що ексклюзив Xbox, гра Hi-Fi Rush, може з’явиться на Nintendo Switch.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...