Реклама

🧙‍♂️ Після успіху Hogwarts Legacy у Warner Bros планують більше ігор по всесвіту Гаррі Поттера

Čytaty latynkoju
🧙‍♂️ Після успіху Hogwarts Legacy у Warner Bros планують більше ігор по всесвіту Гаррі Поттера
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🧙‍♂️ Після успіху Hogwarts Legacy у Warner Bros планують більше ігор по всесвіту Гаррі Поттера
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Президент Warner Bros. Interactive Entertainment Девід Гаддад розповів, що успіх Hogwarts Legacy серед гравців розкрив плани щодо майбутніх ігор про Гаррі Поттера після успіху Hogwarts Legacy.

У своєму інтерв’ю для Variety Гаддад відзначив, що окрім анонсованої раніше гри про квідич Harry Potter: Quidditch Champions ще «низка інших речей» також знаходиться в розробці. Він додав, що ці проєкти «дозволять фанатам бути частиною цього світу, історій та персонажів все глибше і глибше».

Щодо гри про квідич, то Гаддад відзначив, що наразі немає ніяких «конкретних оголошень про те, як саме і коли (гра) з’явиться на ринку, але ми працюємо над тим, щоб вона була розроблена таким чином, щоб порадувати фанатів».

Він також відзначив, що Warner Bros. вирішила серйозно підійти до наявних у себе франшиз:

Ігри відіграють унікальну та важливу роль у підтримці актуальності, резонансу та захопливості наших франшиз, тому що у них багато фанатів і багато людей, які споживають контент, де ігри є їхньою відправною точкою, це їхня улюблена форма контенту.

Звісно, що такому міг посприяти комерційний успіх Hogwarts Legacy, яка хоча й пройшла повз нагороди на the Game Awards 2023, однак стала найпродаванішою грою 2023 року. Вона зуміла розійтись тиражем у 22 млн проданих копій і лише за грудень гру придбало 2 млн гравців.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...