Реклама

👀 Square Enix планує активно використовувати ШІ в іграх

Čytaty latynkoju
👀 Square Enix планує активно використовувати ШІ в іграх
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Square Enix планує активно використовувати ШІ в іграх
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Президент Square Enix Такаші Кірю повідомив, що студія планує «агресивно застосовувати» штучний інтелект у розробці та видавництві.

Про це Кірю повідомив у традиційному новорічному листі від президента студії. У листі Кірю сказав, що Square Enix розширює обмін знаннями, а також заохочує тіснішу співпрацю між командами.

Ми маємо намір бути агресивними у застосуванні штучного інтелекту та інших передових технологій як для розробки контенту, так і для випуску ігор. У короткостроковій перспективі наша мета полягатиме в тому, щоб підвищити продуктивність розробки. У довгостроковій перспективі ми сподіваємося використовувати ШІ-технології для створення нових форм контенту для споживачів.

Такаші Кірю

Раніше Кірю також казав про швидкий вплив ШІ, як-от ChatGPT, на фотографії, відео та музику.

Я вважаю, що генеративний штучний інтелект має потенціал не тільки змінити форму того, що ми створюємо, але й фундаментально змінити процеси, за допомогою яких ми створюємо, включаючи програмування.

Такаші Кірю

Наразі президент студії не поділився деталями, але вже відомо, що у Final Fantasy 7 Remake використовувався ШІ для анімації обличчя персонажа та синхронізації губ.

Раніше ми також розповідали, що Spotify додає ШІ для створення плейлистів за вашими рекомендаціями.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...