Реклама

👀 Like a Dragon: Infinite Wealth не з’явиться у Game Pass на релізі

Čytaty latynkoju
👀 Like a Dragon: Infinite Wealth не з’явиться у Game Pass на релізі
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Like a Dragon: Infinite Wealth не з’явиться у Game Pass на релізі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Ryu Ga Gotoku Studio повідомили, що шанувальник не варто очікувати майбутню Like a Dragon: Infinite Wealth у Xbox Game Pass одразу після виходу гри.

Варто зазначити, що Like a Dragon: Ishin! та Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, які вийшли цього року, доступні у Xbox Game Pass. Крім того, The Man Who Erased His Name вийшла у сервісу одразу на релізу.

Один із директорів Ryu Ga Gotoku Studio Масайоші Йокояма зазначив, що цього разу у Sega немає планів додати Like a Dragon: Infinite Wealth у Game Pass. За його словами, інші ігри потрапили туди з метою залучення нової аудиторії на Заході, але тепер така стратегія не потрібна.

Для Dragon Gaiden я думав про Game Pass як про спосіб «передати закордонним користувачам нашу візитну картку», іншими словами, дозволити гравцям, які тільки починають знайомство з серією, насолодитися грою та познайомитися з Кірю. Game Pass виявився дуже хорошим способом запросити нових користувачів до взаємодії з серією.

Масайоші Йокояма

Зазначимо, ймовірно, гра з’явиться у Game Pass — але через деякий час.

Також Йокояма повідомив, що завершення тільки основного сюжету Like a Dragon: Infinite Wealth займе понад 70 годин, а проходження всіх сюжетних ліній потребуватиме майже 100 годин. Очікується, що в грі буде безліч побічних місій, які більш детально розкриють сюжет Like a Dragon: Infinite Wealth і персонажів.

Нагадаємо, гра вийде 26 січня 2024 року для ПК, PS4, PS5, Xbox One, та Xbox Series X/S. Раніше ми розповідали про сюжетний та геймплейний трейлери майбутньої Like a Dragon: Infinite Wealth.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...