Реклама

🎮 У CD Projekt Red розповіли про плани на 2024 рік та розробку нових ігор

Čytaty latynkoju
🎮 У CD Projekt Red розповіли про плани на 2024 рік та розробку нових ігор
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 У CD Projekt Red розповіли про плани на 2024 рік та розробку нових ігор
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Адам Кіцінський, який залишить пост гендиректора CD Projekt Red з 1 січня, дав останнє інтерв’ю в якості CEO студії. Зокрема, розповів про проєкти, над якими будуть працювати у 2024 році.

В інтерв’ю Parkiet Кіцінський зазначив, що у 2024 році розробники в кількості 400 осіб будуть інтенсивно працювати над проєктом «Поляріс» — наступною грою по франшизі «Відьмак».

Крім того, CD Projekt Red планує розпочати роботу над проєктом «Оріон». Як каже підприємець, це буде «наступна велика гра в стилі кіберпанк». Наразі студія формує команду, яка займатиметься проєктом — це буде суміш із розробників декількох філій CD Projekt Red.

Концептуальний етап почався деякий час тому. Ми вже знаємо, яким буде «Оріон». Однак зараз команда формується, і її основу складуть люди, які розвивають північноамериканську студію в Бостоні. На їх основі ми побудуємо більшу структуру, включно з нашою командою з Ванкувера. Звісно, буде й підтримка розробників із Польщі.

Адам Кіцінський

За словами Адама, також студія продовжить роботу над «Сіріусом» (гра за всесвітом Відьмака) у рамках співпраці з американською студією The Molasses Flood. Окрім того, у 2024 році разом з Fool’s Theory студія буде розробляти ремейк першої частини «Відьмака».

Отже, підсумовуючи, у 2024 році ми будемо розробляти чотири великі ігри, звичайно, на різних етапах і з різною інтенсивністю. Однак це не означає, що наступного року у CD Projekt буде тихо. У рамках концепції, яку ми називаємо «маховим колесом» франшиз, ми плануємо багато заходів. Проте ми поки не можемо розкривати жодних подробиць.

Адам Кіцінський

Щодо проєкту «Хадар», нової франшизи студії, Кіцінський відповів стримано.

Тут ситуація інша, ніж у випадку з «Відьмаком» і «Кіберпанком», тому що тепер ми самі створюємо весь світ з нуля. Зараз ми знаходимося в концептуальній фазі, проектуємо світ, описуємо його та ілюструємо за допомогою графіки. Це ще не етап розробки гри.

Адам Кіцінський

Кіцінський не поділився деталями, але пообіцяв, що це буде «цікава поп-культурна концепція, яка пасуватиме як до «Відьмака», так і до «Кіберпанку».

Також Адам зазначив, що CD Projekt планує розвиватися в інших сферах, як-от комікси, аніме та фільми.

Ми хочемо розвиватися далі в цьому напрямку. Нещодавно ми оголосили про те, що розпочали підготовку до live-action проєкту. Це початкова фаза, але ми вже маємо партнера, який допоможе реалізувати цей проєкт. Однак ми все ще говоримо про франшизу Cyberpunk, тому що у випадку з «Відьмаком» ми не маємо прав на екранізацію.

Адам Кіцінський

Раніше ми розповідали, що Адам Кіцінський залишає посаду гендиректора CD Projekt Red.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...