Реклама

🎮 Українська Ori and the Blind Forest - Домовик. Цвіт Життя

Ми команда Deep Forest UA що працює над створенням компʼютерної гри в жанрі 2D платформер метроїдванія за мотивам української культури й міфології.
Čytaty latynkoju
🎮 Українська Ori and the Blind Forest - Домовик. Цвіт Життя
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Українська Ori and the Blind Forest - Домовик. Цвіт Життя
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Ми команда Deep Forest UA що працює над створенням компʼютерної гри в жанрі 2D платформер метроїдванія за мотивам української культури й міфології.

Надихнувшись такими іграми, як Ori and the Blind Forest і Hollow Knight, у 2020 році з’явилась ідея створити гру.

З того часу ми дослідили та зібрали багато матеріалів…

3 листопада 2022 року гра почала активно поповнювати базу концептів, а З квітня 2023 року ми почали публікувати їх й розповідати про розробку гри на різних форумах. У публікаціях було оголошення про пошук людей у команду та прохання підтримати, і це спрацювало. Зараз у команді 25 людей, усі вони взялися за розвиток різних напрямків гри й оживили цей проєкт.

Сюжет

Головний персонаж нашої гри – дух Домовик з загадковою історією. Мандруючи різними локаціями древньої України він буде відкривати деталі з лору, знайомитись з різними духами Слов’янської міфології, та боротись з темрявою породженною мертвим світом Нав. Домовику потрібно буде взяти на себе відповідальність, та допомогти світлим духам повернути баланс в світ живих.

Гра, в цілому, буде мати багато драматичних елементів, але обов’язково буде хоча б 2 кінцівки. Завжди має бути шанс змінити хід історії та отримати заслужено хорошу кінцівку, яким би важким не був вибір і шлях.

Натхнення

 

Словʼянська міфологія дуже різноманітна й різностороння. На міжнародному ринку ґеймдеву катастрофічно мало культурних проєктів, а інтерес зі сторони іноземної аудиторії справді відчувається. Ця тема є свіжою, новою й актуальною не тільки у світі, а й на теренах України.Усі звикли до класичної фантастики з орками, ельфами й гномами, але гарантую що в слов’янській міфології є образи набагато цікавіші й колоритніші. Навіть ми як розробники, досліджуючи, дивуємося, наскільки крута в нас міфологія. В одну гру нереально вмістити все те, про що ми дізнались, тому плануємо після релізу «Домовика» продовжити розробку цілої серії ігор, присвячених українській культурі.

Особливості

  1. Ми хочемо зробити в грі повноцінну озвучку з залученням акторів;
  2. Для створення гри залучати видавців не плануємо. Може бути таке, що видавці самі нас знайдуть, коли прийде час, проте фінальне рішення залежатиме від умов співпраці;
  3. До розробки саундтреку гри приєдналася виконавиця Лея.
  4. До проєкту з радістю приєднуються і зацікавлені в роботі над ним різні команди й люди що готові безкоштовно допомогти з різними напрямками розробки гри.

Наші мережі – КЛІК

Останні новини і деталі стосовно гри

Саундтрек

Лея повідомила що до Нового року буде готова демка. Першими матимуть змогу її послухати підписники Buymeacoffee – КЛІК

Підготовка до Кікстартеру

Працюємо над:

  1. Базовими ворогами(як концепти, так і анімації з реалізацією ворогів в Unity);
  2. Базовий UI;
  3. Базовий левел дизайн;
  4. Нарратив;
  5. Інтеграція нової моделі персонажа з анімаціями в Unity. Контроллер давно готовий;
  6. Готуємо міні боса(поки що тільки концепти).

З цікавого і відповіді на коментарі:

В грі будуть анімовані фони і інтерактив з ними.

Стелс також буде.

В грі буде багато ворогів з якими можна буде вступити в бій, але в основному гравець буде потім шкодувати за цей вибір. Тому звичайно якщо в ворога не буде здатності до надчутливого нюху, то можна буде прокрастись повз без взаємодії

Дата виходу. Точний прогноз зможемо видати лише після успішного запуску кікстартеру який запланований на весну 2024 року.

Моя думка - реліз буде не раніше середини 2026 року, так як контенту планується не мало

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...