Реклама

🙅‍♂️ Мультиплеєрну The Last of Us офіційно скасовано — Naughty Dog

Čytaty latynkoju
🙅‍♂️ Мультиплеєрну The Last of Us офіційно скасовано — Naughty Dog
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙅‍♂️ Мультиплеєрну The Last of Us офіційно скасовано — Naughty Dog
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Naughty Dog офіційно повідомила що припиняє розробку мультиплеєрної The Last of Us. У своєму зверненні студія відзначає, що їй довелося б витратити багато ресурсів на її підтримку у наступні роки, що б своєю чергою серйозно вплинуло б на її майбутні однокористувацькі проєкти.

Ми розуміємо, що багато хто з вас з нетерпінням очікував новин про проєкт, який ми називаємо The Last of Us Online. Сказати це нелегко: Ми прийняли неймовірно важке рішення припинити розробку цієї гри.

Naughty Dog

У студії також відзначили, що розробка гри пройшла доволі великий шлях загалом розробники «були в захваті від напрямку, в якому рухалися». Однак Naughty Dog відзначає, які саме причини змусили скасувати виробництво гри:

Під час підготовки до повноцінного виробництва стали зрозумілі масштаби наших амбіцій. Щоб випустити та підтримувати The Last of Us Online, нам довелося б спрямувати всі ресурси студії на підтримку контенту після запуску на довгі роки, що серйозно вплинуло б на розробку майбутніх однокористувацьких ігор.

Таким чином студія стояла перед рішенням «стати студією, що спеціалізується виключно на онлайн-іграх, або продовжувати зосереджуватися на однокористувацьких сюжетних іграх». Таким чином у Naughty Dog вирішили звернути всю свою увагу на однокористувацькі ігри, які власне й принесли успіх та славу студії.

Окрім новин про скасування розробки The Last of Us Online розробники повідомили, що наразі працюють над «більше ніж одною амбітною грою». Naughty Dog не вдавалась в деталі цих проєктів і лише відзначила, що готує для гравців абсолютно нову гру не пов’язану з уже наявними франшизами.

Нагадаємо, що спочатку режим мультиплеєра мав вийти для другої частини, однак врешті решт його скасували. Та ідею не полишили та з часом вона еволюціонувала в розробку окремої повноцінної гри.

Вона мала отримати окремий сюжет, що б розгорнувся в іншій частині США та з незнайомими нам героями.

Також додамо, що невдовзі The Last of Us Part 2 отримає ремастер-версію для PlayStation 5.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...