Реклама

⏱️ Джефф Кілі відповів на критику The Game Awards 2023 про те, що переможців занадто швидко виганяли зі сцени

Čytaty latynkoju
⏱️ Джефф Кілі відповів на критику The Game Awards 2023 про те, що переможців занадто швидко виганяли зі сцени
  1. Головна
  2. Ігри
  3. ⏱️ Джефф Кілі відповів на критику The Game Awards 2023 про те, що переможців занадто швидко виганяли зі сцени
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Цього року багато глядачів The Game Awards 2023 помітило пришвидшений темп оголошення номінацій та нагородження переможців — місцями настільки, що здавалося, ніби учасників церемонії ледь не виганяли зі сцени.

Зокрема від цього, здається, постраждали продюсер The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Їджі Аонума, колишній президент та ветеран ігрової індустрії Sony Interactive Entertainment Шухей Йошіда та інші дуже поважні персони й незалежні розробники. Журналісти, що були присутні в залі, повідомляють, що переможці мали не більш ніж 60 секунд на свої промови.

Ймовірно, це стало реакцією на ситуацію торік, коли Крістофер Джадж, що озвучив Кратоса і отримав за це нагороду, приймав її близько восьми хвилин. До речі, цього року актор вдало пожартував на цю тему на сцені, коли його запросили оголосити номінацію.

Я дотримуватимуся сценарію, ніяких восьмихвилинних промов як минулого року. Однак веселий факт: моя промова була довшою, ніж сюжетна кампанія Call of Duty цього року

Крістофер Джадж

На критику відповів засновник і ведучий премії The Game Awards Джефф Кілі.

До речі, я згоден, що цього року музика грала занадто швидко для нагороджених, і я попросив нашу команду пом'якшити це правило під час шоу. Хоча насправді нікого не обірвали, це те, що варто виправити в майбутньому.

Джефф Кілі

Хоча дійсно важливо слідкувати за темпом шоу, щоб воно не перетворилося на нудний фестиваль самовихваляння, все ж для розробників та акторів це важлива подія в житті, тим більше, що багато з них не так часто отримують свою хвилину слави — ігрова індустрія не дуже публічна креативна галузь. Добре, що організатори це розуміють і почули критику.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...