Реклама

🧑‍🚀 На TGA анонсували Exodus — нова космічна рольова гра від ветеранів з BioWare з Мет'ю МакГонагей

Čytaty latynkoju
🧑‍🚀 На TGA анонсували Exodus — нова космічна рольова гра від ветеранів з BioWare з Мет'ю МакГонагей
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🧑‍🚀 На TGA анонсували Exodus — нова космічна рольова гра від ветеранів з BioWare з Мет'ю МакГонагей
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

В рамках церемонії нагородження The Game Awards 2023 анонсували Exodus — першу гру від студії Archetype Entertainment, заснованої під крилом Wizards of the Coast (Dungeons & Dragons). Студія зібрала ветеранів ігрової індустрії переважно з Bioware включно з Дрю Карпішиним — ключовим сценаристом Mass Effect та Star Wars: Knights of the Old Republic.

Exodus — це драматична RPG у космічному сеттингу. Людство було змушене покинути Землю і заснувати нову цивілізацію у ворожій галактиці. Гравець виступає у ролі Мандрівника, якому доручено досліджувати далекі сонячні системи в пошуках передових інопланетних технологій.

Те, що для Мандрівника обчислюється днями, для решти людства триває десятиліттями. Тож будь-який вибір гравця спричиняє ефект метелика на новій планеті, Мандрівник буде спостерігати за цим протягом кількох поколінь.

У ролі одного з ігрових персонажів виступить актор Метью МакГонагей, який і презентував гру на The Game Awards. Фактично синопсис гри нагадує фільм Крістофера Нолана «Інтерстеллар», де досліджуються схожі теми і головну роль також зіграв МакГонагей.

Розробники обіцяють іншопланетну та класичну зброю, глибоку систему прокачки, драматичний вплив вибора гравця на сюжет та компаньйонів з можливістю романтичних стосунків.

Гра вийде на PlayStation 5, Xbox Series S|X та ПК. Наразі дата релізу невідома.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...