Реклама

⚔ Геймдиректор Baldur's Gate 3, Свен Вінке, може з'явитися на The Game Awards 2023 в обладунках

Čytaty latynkoju
⚔ Геймдиректор Baldur's Gate 3, Свен Вінке, може з'явитися на The Game Awards 2023 в обладунках
  1. Головна
  2. Ігри
  3. ⚔ Геймдиректор Baldur's Gate 3, Свен Вінке, може з'явитися на The Game Awards 2023 в обладунках
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Засновник, а також генеральний директор Larian Studios, Свен Вінке, може з’явитись на The Game Awards 2023 у доволі екстравагантному костюмі.

Щоб підкреслити те, що він є геймдиректором цьогорічного хіта Baldur’s Gate 3, який має всі шанси отримати звання «Гра року», Вінке може прийти на церемонію у лицарському обладунку.

Звісно те, чи ми дійсно його побачимо у такому вигляді ще належить з’ясувати, адже Вінке й сам досі не має певності у цьому.

Він дражнячи фанатів цим також відзначив, що має певні проблеми з тим, щоб обладунки доправили з Бельгії до Лос-Анджелесу у США, де проводять TGA.

Проте видається, що обладунки все-таки дійшли й тепер Вінке ставить умову, що він точно з’явиться на церемонії, якщо провідний сценарист Larian, Адам Сміт, одягне костюм ведмедя.

Зі свого боку керівник з видавництва Larian, Майкл Дауз, відзначив, що готовий сам зробити грим Сміту задля того, щоб Вінке з’явився на публіці в обладунках.

Однак те, як виглядає Свен Вінке в обладунках можна побачити й без перегляду церемонії TGA 2023, адже раніше він уже з’являвся у «лицарському» образі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...