Реклама

⚡ Спідранер пройшов Baldur's Gate 3 на новому найважчому рівні складності всього за 40 хвилин

Čytaty latynkoju
⚡ Спідранер пройшов Baldur's Gate 3 на новому найважчому рівні складності всього за 40 хвилин
  1. Головна
  2. Ігри
  3. ⚡ Спідранер пройшов Baldur's Gate 3 на новому найважчому рівні складності всього за 40 хвилин
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Серед багатьох оновлень та виправлень, які з’явились в п’ятому патчі для Baldur’s Gate 3, було також додано новий найскладніший рівень складності Honour Mode. Однак як би у Larian не намагались гравцям ускладнити життя, спідранеру вже вдалося пройти гру на цьому рівні менш ніж за 40 хвилин.

Відзначимо, що особливість Honour Mode полягає в тому, що ви отримуєте перманенту смерть та не маєте можливості користуватись своїми збереженнями. Це звісно не усі складнощі, однак, мабуть, найвагоміші.

Однак, як помітили у виданні TheGamer, всі ці складнощі не зупинили спідранера Chronos від того, щоб пробігти усю гру на Honour Mode всього за 38 хвилин і 8 секунд. До того ж зробив він це все у той самий день, коли вийшов патч з новим рівнем складності.

Нижче можна побачити саме відео з проходженням, у якому як відзначається Chronos використовує усі стратегії для швидкого проходження у своєму спідрані.

Нагадаємо, що невдовзі відбудеться The Game Awards 2023 на якій Baldur’s Gate 3 має усі шанси взяти при «Гра року». Відзначимо, що раніше гра на Golden Joystick Awards 2023 перемогла у всіх номінаціях в яких була присутня.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...