Реклама

🤔 У The Witcher 4 сага Ґеральта продовжиться — Insider Gaming

Čytaty latynkoju
🤔 У The Witcher 4 сага Ґеральта продовжиться — Insider Gaming
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 У The Witcher 4 сага Ґеральта продовжиться — Insider Gaming
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається, що у CD Projekt RED не готові завершити історію Ґеральта з Рівії і його сага отримає продовження у The Witcher 4.

Як передає Insider Gaming у своєму нещодавньому інтерв’ю геймдиректор гри Себастьян Калемб натякнув на те, що уже культовий персонаж повернеться до серії. Однак у якій ролі ми зможемо його побачити поки що невідомо.

Видання відзначає, що Калемб розповів про те, що The Witcher 4 розробляється таким чином, щоб привернути увагу нових гравців, однак також і з прицілом на «старих» фанатів серії.

Також він розповів, що гра розробляється таким чином, щоб привернути увагу нових гравців до серії, але також порадувати ветеранів франшизи. Калемб відзначив, що розробники хочуть якось залучити Ґеральта у новій частині.

The Witcher 4 не вийде ще кілька років, і пройде багато часу з моменту виходу попередньої частини, тому ми не можемо просто орієнтуватися на аудиторію, яка вже полюбила сагу. Ми також повинні будувати нову спільноту. На цій ноті, я вважаю, що можу сказати, що це буде чудова точка входу для багатьох гравців, не забуваючи про давніх шанувальників, які все ще хочуть стежити за пригодами Ґеральта.

Таким чином ми отримали своєрідний натяк на те, що сага Ґеральта у всесвіті відеоігор ще не завершена.

Нагадаємо, що нещодавно стало відомо, що CDPR починає переходити до більш активної розробки четвертої частини «Відьмака», яка наразі відома під назвою Polaris. Повідомляється, що уже майже половина розробників студії зайнята проєктом.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...