Реклама

🙃 GTA VI — як у соцмережах відреагували на анонс дати виходу трейлеру

Čytaty latynkoju
🙃 GTA VI — як у соцмережах відреагували на анонс дати виходу трейлеру
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙃 GTA VI — як у соцмережах відреагували на анонс дати виходу трейлеру
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нарешті ми уже як мінімум знаємо дату виходу трейлеру довгоочікуваної Grand Theft Auto VI. Напередодні Rockstar анонсувала, що покаже перший трейлер гри уже 5 грудня о 16:00.

Звісно, що це не могло пройти непоміченим з огляду на масштаб до якого розрослась ця франшиза. Можливо навіть через це трейлер продемонструють напередодні The Game Awards 2023, щоб не затьмарювати усі інші анонси церемонії.

Загалом усі приділили увагу анонсу дати виходу трейлер. Наприклад навіть, здавалось, гіганти ігрової індустрії, як Microsoft вирішили скористатись цим інфоприводом та у схожій манері анонсували новий трейлер до Halo Infinite.

Чи, наприклад розробники Fall Guys теж поділилися своєю версією анонсу.

Навіть для Call of Duty Warzone зробили схожий анонс.

Однак, звісно, що не лише колеги по індустрії звернули увагу на анонс, адже GTA маю свою величезну армію фанатів, які досі не можуть повірити в те, що ми нарешті уже близькі до GTA VI.

На Reddit, наприклад вважають, що Rockstar нам анонсувала лише GTA V Ultra Restored Edition. На підтвердження цього користувачі  поділились своїм невеличким дослідженням.

Y’all too blind to see all the signs: GTA V Ultra Restored Edition is upon us
byu/Lucas-Fields ingaming

Інші користувачі жартують, що трейлер GTA VI  все-таки затьмарить собою The Game Awards 2023, яка відбудеться 8 грудня о 3:00.

Однак загалом більшість користувачів ділиться простою радістю того, що ми нарешті дочекались на хоч щось офіційне від Rockstar стосовно GTA VI. Хоча й показують, що ми занадто довго на це чекали.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...