Реклама

🤔 Senua's Saga: Hellblade II — Філ Спенсер каже, що на реліз «залишилося чекати недовго»

Čytaty latynkoju
🤔 Senua's Saga: Hellblade II — Філ Спенсер каже, що на реліз «залишилося чекати недовго»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Senua's Saga: Hellblade II — Філ Спенсер каже, що на реліз «залишилося чекати недовго»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Голова Xbox, Філ Спенсер, вирішив розігріти напередодні The Game Awards 2023 шанувальників гри Hellblade: Senua’s Sacrifice та натякнув на те, що сиквел уже недовго залишилось чекати.

Під час нещодавнього інтерв’ю, фрагмент якого можна побачити нижче Спенсера запитали про майбутні релізи, на які він чекає з нетерпінням. Голова Xbox відзначив, що перше місце у цьому списку за Senua’s Saga: Hellblade II від Ninja Theory.

Я просто обожнюю Ninja Theory і всю роботу, яку вони роблять. Їх майстерність просто фантастична. Мені подобається, як ця гра збирається воєдино.

Після цього Спенсер дещо жартома додав, що довге очікування сиквелу нарешті добігає свого кінця і що «нам залишилося чекати не так вже й довго».

Відзначимо, що наразі про Senua’s Saga: Hellblade II офіційно відомо, що гра має вийти у 2024 році для ПК та Xbox Series X/S. Також Ninja Theory займається розробкою цього проєкту на рушії Unreal Engine 5.

Однак додамо, що напередодні стало відомо, що Senua’s Saga: Hellblade II отримала рейтинг в Австралії. Там класифікаційна рада оприлюднила на своєму сайті рейтинг для сиквелу Hellblade: Senua’s Sacrifice. З нього ми змогли дізнатись що гра отримала класифікацію R18+, тобто це означає, що у грі буде «високий рівень насильства».

Проте, що примітно, це те, що ця інформація з’явилась напередодні The Game Awards 2023, адже раніше Xbox натякнула на важливі оголошення на церемонії.

Можливо, з огляду на це ми може отримаємо новий трейлер та навіть дату релізу Senua’s Saga: Hellblade II на церемонії.

Проте поки що це все лише припущення і нам залишається лише чекати 8 грудня, коли відбудеться TGA 2023, а поки пропонуємо вам згадати цьогорічних номінантів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...