Реклама

🎮 Зак Снайдер розповів, що занадто багато грає у Fortnite

Čytaty latynkoju
wallpapercave.com
🎮 Зак Снайдер розповів, що занадто багато грає у Fortnite
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Зак Снайдер розповів, що занадто багато грає у Fortnite
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Відомий режисер Зак Снайдер у перервах між роботою над своїми стрічками полюбляє зовсім «трішечки» пограти у Fortnite.

Снайдер, який відомий за стрічками «300 спартанців», «Людина зі сталі», розповів про це у своєму інтерв’ю для Wired.

Він відзначив, що його любов до відеоігор настільки сильна, що дружина навіть пробувала переконати його займатись гончарством. Однак режисер так легко не здається попри зауваження дружини:

Я занадто багато грав у Fortnite. Я досить добре граю в Fortnite, насправді. Але це було о третій годині ночі, і моя дружина запитала: «Ти серйозно граєш у Fortnite о третій годині ночі проти якихось 12-річних дітей?».

Звісно, що це його не зупиняє і він продовжує проводити вільний час у Fortnite та навіть розповів, який його улюблений скін. Ним виявився Mr. Meeseeks з мультсеріалу «Рік та Морті». Однак режисер не розкрив свій ігровий нікнейм, проте додав, що якщо в грі вас убив Mr. Meeseeks, то це цілком міг бути Зак Снайдер.

Нагадаємо, що невдовзі має відбутись прем’єра нової стрічки режисера — «Rebel Moon. Частина 1: Дитя вогню». Трейлер можете переглянути за посиланням.

Щодо Fortnite то раніше гра встановила власний рекорд за найбільшою кількістю гравців та одночасним онлайном після повернення оригінальної мапи.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...