Реклама

🧐 Розробники Avatar: Frontiers of Pandora у роботі використовували сценарії майбутніх фільмів

Čytaty latynkoju
🧐 Розробники Avatar: Frontiers of Pandora у роботі використовували сценарії майбутніх фільмів
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🧐 Розробники Avatar: Frontiers of Pandora у роботі використовували сценарії майбутніх фільмів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Розробники Avatar: Frontiers of Pandora розповіли, що при роботі над своєю грою послуговувались сценаріями майбутніх фільмів кінофраншизи «Аватар», які лише мають вийти у майбутньому.

Про це у своєму інтерв’ю для ComicBook.com розповів геймдиректор проєкту, Магнус Єнсен, який сказав, що це було зроблено для того, щоб вдало вплести свою історію до уже наявного світу.

Для того, щоб правильно вписатися в хронологію — адже ми почали працювати над грою ще до виходу «Аватара: Шлях води» — так, у нас був доступ до сценарію не тільки «Аватара: Шлях води», але й деяких майбутніх фільмів. Звичайно, в різних обсягах.

Також він додав, що це потрібно було з огляду того, щоб не «поїдати» наявні ідеї в процесі «вписування» нової історії та нового світу в рамках Пандори:

На це є кілька причин. По-перше, найголовніша причина в тому, що, знаєте, нам потрібно вписатися. Нам потрібно поїхати туди, нам потрібно як би застигнути і відчути, що це частина того ж світу. Є й друга, дуже практична причина. Коли ми пропонуємо нові круті декорації, нові круті сюжетні повороти чи щось таке, ми не хочемо поїдати один одного.

Нагадаємо, що Джеймс Кемерон планує випустити, ще три фільми у рамках своєї серії «Аватар». Однак не відомо, які саме сценарії могли вивчати розробники Avatar: Frontiers of Pandora. Хоча події гри відбуваються після подій другого фільму.

Нагадаємо, що Avatar: Frontiers of Pandora вийде уже 7 грудня на ПК, Xbox Series X/S та PS5. Напередодні також стали відомі системні вимоги гри.

Що відомо про гру?

Avatar: Frontiers of Pandora це гра від першої особи у якій нам запропонують різноманітні активності від полювання до догляду за своєю власною їздовою твариною. Важливим аспектом власного створіння буде процес єднання з ним, як і у фільмі. Нам також дадуть можливість кастомізувати тварин.

Відомо, що сам світ гри буде складатися з різноманітних локацій від трав’янистих степів до густих лісів Пандори. На різних територіях також будуть проживати окремі племена На’ві повагу яких гравцям потрібно буде заслужити.

Відзначимо, що головним мотивом гри стане боротьба проти людей, які руйнують екологію Пандори. Завданням гравця буде врятувати власну планету від забруднення, яке приносять люди з собою.

У грі буде схожа система блокпостів, як у Far Cry та маркування ворогів. Кожен такий пункт впливає на екосистему Пандори і його знищення рятує планету.

Нам будуть доступні різні види озброєння від людських автоматів, ракетниць, до луків і стріл На’ві. також на боці гравця фізичні здібності самого представника Пандори.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...