Реклама

😉 Старший сценарист CDPR поговорив про «великодки» в The Witcher 3 та Cyberpunk 2077

Čytaty latynkoju
peakpx.com
😉 Старший сценарист CDPR поговорив про «великодки» в The Witcher 3 та Cyberpunk 2077
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😉 Старший сценарист CDPR поговорив про «великодки» в The Witcher 3 та Cyberpunk 2077
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Відомо, що розробники завжди полюбляють додавати до своїх ігор різноманітні секрети та відсилання, які зазвичай напряму не пов’язанні з самою грою.

Саме про це під час нещодавнього подкасту поговорив Марчін Блаха, старший сценарист CD Projekt RED, який відзначив, що це таке для нього та розповів, що не поділиться, які ще великодки гравці можуть і досі знайти у The Witcher 3 і Cyberpunk 2077.

Як помітили у виданні VG247 під час подкасту AnsweRED від CDPR Блаха розповів про те, як студія працює з великодками.

У нього запитали, як саме вони з’являються в іграх, на що він відповів:

Якщо ми говоримо про великодки і всі ці крихітні, кумедні речі в грі, то річ у тім, що ви не можете цього спланувати. Це не так, що у нас є список великодок і ми їх робимо.

Він відзначив, що це певний метод урізноманітнити свою роботу:

Уявімо, що ви робите гру, і це вже четвертий рік. Ти дуже втомився, і тут у тебе з'являється ідея, і ти не можеш себе зупинити, щоб не зробити її. Так з'являються великодки в наших іграх. Іноді ця ідея настільки хороша, що до тебе приєднуються інші люди, і з'являється щось дивовижне.

Також Блаха додав, що він має навіть власні улюблені великодки у своїх проєктах, які ще досі ніхто не знайшов:

Чесно кажучи, мої найулюбленіші з цих крихітних кумедних штучок, великодок, досі залишаються таємницею. Наскільки я знаю, вони ще не відкриті. Їх дуже, дуже важко знайти, тому я не буду про них говорити.

З іншого боку не всі у CDPR полюбляють створення великодок в іграх, адже це послаблює занурення до всесвіту гри. Однак тут Блаха відзначає, що це створює своєрідний персональний зв’язок між гравцем і розробником:

Скажімо, мені подобається «Доктор Хто», і я створюю писанку у стилі «Доктора Хто» у грі. Це щось від мого серця для гравців. Деяким з них це не сподобається, це очевидно, але деяким сподобається, і це як особистий зв'язок.

Нагадаємо, що раніше ми розповідали про те, що у Cyberpunk 2077: Ілюзія Свободи гравці знайшли відсилання до України. До прикладу у грі знайшли уривок поеми «Кавказ» Тараса Шевченка.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...