Реклама

👀 Актора GTA V, який зіграв Майкла «сватнули» під час стріму в GTA Online

Čytaty latynkoju
👀 Актора GTA V, який зіграв Майкла «сватнули» під час стріму в GTA Online
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Актора GTA V, який зіграв Майкла «сватнули» під час стріму в GTA Online
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Актора, який подарував свій образ та голос персонажу Майкла де Санти у GTA V, «сватнули» під час того як він стрімив GTA Online.

Видання Dextero поділилось фрагментом стріму Неда Люка, у якому видно, як під час його гри у GTA Online йому хтось подзвонив і після короткої розмови актор повідомляє, що він мусить перервати трансляцію, адже хтось «сватнув» його дім.

Сватинг — це тактика домагання, яка полягає у введенні аварійно-рятувальної служби в оману так, щоб за адресою іншої особи виїхала штурмова поліцейська група. Це робиться за допомогою фальшивих повідомлень про серйозні правопорушення.

З самим Недом Люком все гаразд і він відреагував на цю ситуацію наступним чином у своєму дописі в Twitter (X).

Також відзначимо, що після інциденту багато фанатів гри та актора висловили йому слова підтримки та виступили з засудженням поведінки тих, хто вирішив «пожартувати» над Люком. Однак знайшлись і ті користувачі, які вирішили звинуватити Rockstar у цій ситуації, адже як вони відзначають:

Неспроможність Rockstar приховати IP-адреси користувачів від модерів могла призвести до того, що одного з виконавців головної ролі в GTA могли б застрелити.

Однак сам Нед Люк одразу вирішив відкинути такі звинувачення та відзначив, що студія до цього точно не причетна, адже його персональні дані уже давно злили до мережі і з того часу його дістають різноманітні «м*даки».

Нагадаємо, що напередодні Rockstar офіційно анонсувала вихід трейлера GTA VI на початку грудня.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...