Реклама

🤨 Новою Call of Duty у 2024 буде Black Ops про війну у Перській затоці

Čytaty latynkoju
🤨 Новою Call of Duty у 2024 буде Black Ops про війну у Перській затоці
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤨 Новою Call of Duty у 2024 буде Black Ops про війну у Перській затоці
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Серія Call of Duty навряд збирається брати паузу, щоб перевести подих після переходу під крило Microsoft, адже стало відомо, що Treyarch розробляє нову гру, яка має вийти у 2024.

Інформацією про нову частину в серії Balck Ops поділилось видання Windows Central з посиланням на власні джерела в Activision.

Видання відзначає, що нова COD буде частиною серії Black Ops. Події гри розгорнуться під час війни у Перській затоці, яка відбувалась впродовж 1990-1991 років.

Повідомляється, що гра буде «спиратися на більш традиційні військові бойові технології та знайомі гаджети Black Ops на противагу сучасним і майбутнім технологіям, які ми бачили в Modern Warfare та деяких інших нещодавніх іграх Call of Duty».

Щодо сюжету, то як відзначає Windows Central у ньому «спробують дослідити нюанси наративу війни в Перській затоці, з критичним фокусом на різних учасниках конфлікту. Вона буде пов’язана з кінцем епохи холодної війни і досліджуватиме деякі з її наслідків».

Нагадаємо, що нещодавно вийшла нова Call of Duty: Modern Warfare III, яка отримала велику кількість критики та має одні з найнижчих оцінок від критиків у серії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...