Реклама

🤔 The Last of Us Part II отримає перевидання для PlayStation 5 — чутки

Čytaty latynkoju
🤔 The Last of Us Part II отримає перевидання для PlayStation 5 — чутки
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 The Last of Us Part II отримає перевидання для PlayStation 5 — чутки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

За останні місяці The Last of Us Part II отримала свою порцію чуток з приводу можливого ремастеру або ремейку для PS5.

Цього разу ми знову отримали чергове «підтвердження» того, що гра отримає нативну версію для останньої консолі від PlayStation.

Видання Insider Gaming повідомляє, що авторитетний датамайнер по PlaySation опублікував досить багатозначний допис у Twitter (X) з натяком на перевидання другої частини The Last of Us.

У виданні відзначають, що зв’язались з датамайнером у приватному порядку і той підтвердив, що мова йде про версію гри для консолі PlayStation 5.

Також Insider Gaming відзначає, що цю інформацію вони також підтвердили зі своїх інших джерел. У виданні також припускають, що анонс перевидання можуть зробити вже на The Game Awards 2023.

Відзначимо, що The Last of Us Part II вийшла у 2020 році для PS4, а згодом отримала версію для PS5 з можливістю грати з 60 FPS. Однак на новій консолі гра працює на старій версії та не отримувала «некстген» оновлення.

Нагадаємо, що раніше ми повідомляли про те, що розробник з Naughty Dog натякнув на ремастер The Last of Us Part II, а напередодні на роботу над ремастером другої частини гри натякнув композитор серії, Густаво Сантаолалья.

Загалом вихід такої версії гри є доволі логічним з огляду на те, що перша частина отримала ремейк для PS5 та ПК. Однак залишається поки загадкою те, що саме ми отримаємо — ремейк, чи ремастер. До того ж цікаво, чи вийде вона для ПК.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...