Реклама

👀 У GSC Game World прокоментували чутки про зміну власника

Čytaty latynkoju
👀 У GSC Game World прокоментували чутки про зміну власника
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 У GSC Game World прокоментували чутки про зміну власника
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Раніше з’явилась інформація, що замість Григоровича новим кінцевим бенефіціаром GSC Game World є Максим Кріппа. Тепер в компанії прокоментували, що ніяких змін не відбулося.

Зокрема, в коментарі ITC студія підтвердила, що Максим Кріппа є одним з власників та інвесторів GSC Game World.

Наша співпраця почалася ще на початку 2020-го, тобто ніяких великих змін у нас не сталося і ми й надалі будемо розробляти ігри якими, як ми сподіваємося, можна буде пишатися. Просто зараз, через структуру угоди, подробиці якої знаходяться під NDA, це стало публічним.

GSC Game World

Також в компанії додали, що «Григоровичі — це наші керівники, як і раніше». За словами студії, нічого не змінилося й інвестори все ще дають змогу GSC Game World обирати проєкти самостійно.

Але звісно, що це дорогий бізнес і для розвитку нам потрібна допомога, щоб дійсно рости та виходити на зовсім інший рівень по якості, розробляти більше різних ігор та IP.

GSC Game World

В компанії нагадали, що вийшли з ринку рф та білорусі ще на самому початку повномасштабної війни, і на той момент вже понад два роки, як співпрацювали з Максимом Кріппою.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, що Сергій Григорович перестав бути кінцевим бенефіціарним власником GSC Game World з 22 вересня 2023 року. Новим бенефіціаром став Максим Кріппа, який також володіє NAVI та Maincast.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...