Реклама

🤯 Wolverine від Insomniac може вийти у 2024 році

Čytaty latynkoju
🤯 Wolverine від Insomniac може вийти у 2024 році
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤯 Wolverine від Insomniac може вийти у 2024 році
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Концепт-художник Хунг Нгуй опублікував на своїй сторінці в ArtStation потенційні терміни запуску двох майбутніх ігор Sony.

Зокрема, художник вказав у своєму портфоліо, що він працював над Wolverine від Insomniac й зазначив дату виходу гри — 2024 рік. Також Нгуй повідомив, що працював над проєктом для Bend Studio, який має вийти у 2025 році.

Після того, як ЗМІ знайшли профіль художника на ArtStation, Нгуй спочатку приховав обидва проєкти, а потім й взагалі видалив своє портфоліо з порталу.

Нагадаємо, Insomniac анонсувала Wolverine у вересні 2021 року, тоді ж була анонсована Marvel Spider-Man 2. Хоча дія гри про Росомаху відбувається в тому ж всесвіті, що ігри студії про Людину-павука, Wolverine заявлена як окрема гра. Відповідати за неї будуть автори «Майлза Моралеса».

Раніше в мережі з’явились чутки, що Sony планує випустити гру восени 2024 або 2025 року. Ймовірно, гра все ж таки вийде у 2024.

Щодо Bend Studio — раніше у PlayStation Studios повідомляли, що Bend працює над новою грою з відкритим світом в дусі зомбі-шутера Days Gone. Минулого року Bend заявила, що в грі буде багатокористувацький режим і «абсолютно новий світ», над яким працює студія.

Раніше ми зробили велику рецензію на Marvel’s Spider-Man 2.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...