Реклама

👀 Як Hogwarts Legacy працює на Nintendo Switch — з'явився відео-огляд

Čytaty latynkoju
👀 Як Hogwarts Legacy працює на Nintendo Switch — з'явився відео-огляд
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Як Hogwarts Legacy працює на Nintendo Switch — з'явився відео-огляд
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже сьогодні, 14 листопада, Hogwarts Legacy виходить на Nintendo Switch і тепер ми можемо сповна оцінити наскільки вдалим вийшов порт цієї гри, адже уже є перші відеоогляди.

Так до прикладу на YouTube-каналі SwitchUp можна знайти детальний розбір гри на консолі.

Звісно перше, що цікавить гравців це графіка. Звісно навряд хтось міг очікувати, що гра буде виглядати на рівні зі своєю версією для потужніших платформ. У відео ми можемо побачити яка різниця у вигляді Hogwarts Legacy у порівнянні з версією для ПК.

Звісно, це виглядає гірше. Проте з огляду на вік Switch та його характеристики це доволі вражаючий результат і все виглядає доволі «іграбельно».

Також у відео оглянуто час завантажень. Загалом в залежності від локацій це займе у вас до 50 секунд часу. Тут також варто відзначити, що розробники мусили самі піти на компроміс та відмовились від безшовного відкритого світу у Hogwarts Legacy для Nintendo Switch.

Тепер до прикладу, щоб потрапити у Гоґсмід вам потрібно буде зачекати на поки він завантажиться. Водночас на інших платформах ви можете спокійно зайти до містечка, чи навіть у крамнички. Також варто зауважити, що гра також має стабільні 30 FPS.

Загалом у огляді відзначається, що це доволі добрий порт такої гри і вона непогано тримається на Nintendo Switch. Однак так, гра на цій консолі це певний компроміс на, який ви мусите піти з огляду на її портативність. Однак якщо Switch для вас в першу чергу консоль для ексклюзивів Nintendo, то наявність Hogwarts Legacy це приємний бонус.

Нагадаємо, що раніше розробники повідомили, що гра потребуватиме 8 ГБ вільного простору для патчу першого дня.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...