Реклама

👀 Відомі усі учасники фестивалю Indie Cup Ukraine’23

Čytaty latynkoju
👀 Відомі усі учасники фестивалю Indie Cup Ukraine’23
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Відомі усі учасники фестивалю Indie Cup Ukraine’23
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Команда фестивалю Indie Cup, а також ініціативи Ukrainian Games відкрила шоукейс Indie Cup Ukraine’23.

Відсьогодні усі охочі можуть побачити 72 проєкти, які вже беруть участь у фестивалі. Відзначається, що усі 72 гри зроблені незалежними українськими розробниками і ще не вийшли у реліз.

Дізнатися, які проєкти беруть участь у Indie Cup Ukraine’23 можна на сайті фестивалю. Також там доступна детальна інформація про кожну гру.

Організатори також повідомили, що уже розпочався перший раунд оцінювання проєктів, який триватиме до 27 листопада. ​​Фіналісти нагород фестивалю в усіх категоріях будуть оголошені 29 листопада.

Учасники змагаються за перемогу в чотирьох основних номінаціях: Most Anticipated Game, Most Promising Game, Rising Star і Critics’ Choice.

Розклад Indie Cup Ukraine’23 виглядає так:

  • Приймання проєктів: 10 жовтня – 9 листопада
  • Перший етап суддівства: 9 листопада – 27 листопада
  • Презентація номінантів: 29 листопада
  • Другий етап суддівства: 30 листопада – 18 грудня
  • Презентація переможців: 20 грудня

Серед журі конкурсу — експерти з компаній CD Projekt RED, Creative Assembly, Remedy Entertainment, Bloober Team тощо, а також ігрові журналісти, контент-кріейтори та розробники-переможці минулих сезонів Indie Cup.

Відзначимо, що це вже другий подібний івент, який присвячений виключно майбутньому українських інді-ігор.

Про захід Indie Cup

Indie Cup — онлайн-фестиваль інді-ігор у розробці, що проходить з 2016 року і за цей час став одним з провідних європейських онлайн-конкурсів для незалежних розробників. Протягом його існування у конкурсі взяли участь більш ніж 2300 проєктів, в тому числі десятки ігор, що отримали визнання критиків та гравців.

Про ініціативу Ukrainian Games

Ukrainian Games — майбутня онлайн-платформа, що об’єднає українську ігрову індустрію та функціонуватиме як хаб для співпраці, комунікації та освіти. Ukrainian Games стане вітриною геймдеву нашої країни, як для внутрішньої, так і для міжнародної аудиторій.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...