Реклама

🐲 Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name — як оцінили гру оглядачі

Čytaty latynkoju
🐲 Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name — як оцінили гру оглядачі
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🐲 Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name — як оцінили гру оглядачі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

9 листопада на фанатів серії ігор Yakuza, очікує реліз Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name (видихнули), яка стане спіноффом франшизи.

Гра має вийти на ПК, PlayStation 4, PayStation 5 та Xbox One, Xbox Series X/S. Однак до релізу ми уже традиційно можемо ознайомитись з першими оцінками гри від критиків.

Нижче можете побачити загальну оцінку на платформах Opencritic та Metacritic.

Загалом критики відзначають, що гра точно сподобається любителям серії. Також відзначають, що новачків в цілому очікує непогана гра з цікавим сюжетом, цікавим ігроладом та додатковим контентом.

Джош Бродвел з VG247 поставив грі 5 зірок та відзначив:

Хоча Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name і є побічною історією в довготривалій франшизі Yakuza від RGG Studio, але це також один з найбільших кроків уперед у якості та продуманому дизайні, які серія бачила за останні роки.

Генрі Віола з GamingTrend поставив грі 80 зі 100 та пише:

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name — це чудова інтерлюдія перед виходом Infinite Wealth наступного року, з її поверненням до класичного для франшизи файтингу в реальному часі, в якому ви будете битися в шкурі Кірю. Оповідь робить крок назад, і нові персонажі не так добре запам'ятовуються, але є багато химерних і захоплюючих побічних активностей, в яких можна взяти участь.

Казума Хашімото з GamesRadar+ поставив грі 3 зірки з 5 та коротко резюмує:

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name здається ще однією лебединою піснею для Кірю, і я втомився її слухати.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...